Zwangerschapsfotografie Noord-Holland | Spanbroek | Kim

Dit is waarom in zo hou van zwangerschapsfotografie. Weer een geweldige plek in Noord-Holland met prachtig licht…

Deze keer bleef ik dichtbij huis want dit mooie gezin woont in Spanbroek in hun splinter nieuwe woning. Kim en René hun derde kindje is op komst en ze zijn nog in spanning of het een jongetje of een meisje is. Ze wilden graag foto’s in de babykamer. En na het zien van de prachtige overloop kon ik niet anders dan hier ook even te fotograferen. Ik hou van tegenlicht en diepte in mijn foto’s. Dit maakt het spannend en stijlvol.

 

Ongedwongen zwangerschapsfotografie

Hun twee dochtertjes liepen ook in huis rond dus zo af en toe stonden ze ook zomaar voor de camera. Even een spontane knuffel van Emma en Fleur volgde ons naar de babykamer. Wat een lieve meiden zijn het. Het liefste fotografeer ik zo ongedwongen mogelijk. Ik ga gewoon op pad en volg de kinderen op de voet. Laat alles gebeuren en stuur misschien hier en daar een beetje bij. Het gaat spelenderwijs en als ik dan vraag om mama een knuffel te geven dan komt dat ook echt oprecht uit hun hart. In 2014 mocht ik ook de zwangerschap van Kim vastleggen van Emma. Samen met Fleur in de appelboomgaard. Wat is ze al weer groot geworden. Je kunt hem hier bekijken.

 

Wees jezelf

Tijdens een zwangerschapsshoot stuur ik uiteraard waar en hoe je mag staan. Ik zie vanaf mijn oogpunt hoe het licht valt en kan daar dan goed op inspelen. Maar toch laat ik je in eerste instantie gewoon jezelf zijn. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt. Dat is wat je dan ook uitstraalt tijdens de zwangerschapsshoot.

Wil je meer mooie momenten van mijn zwangerschapsfotografie?
Neem een kijkje in mijn portfolio.

Hieronder zie mijn favoriete foto’s van Kim.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties