HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Een kindje verwachten na een moeilijke weg

EEN PERIODE VAN OVERWINNING EN HOOP

Laat me jullie vertellen waarom het vastleggen van deze bijzondere periode cruciaal is. Jullie hebben obstakels overwonnen en zijn nu gezegend met de komst van jullie kindje. De zwangerschap is een symbool van overwinning en hoop. Met mijn fotografie wil ik deze blijdschap en liefde vastleggen die deze periode met zich meebrengt.

Je wilt dat deze kostbare momenten met zorg worden vastgelegd

Want het kan tenslotte maar één keer perfect.

Ik heb het voorrecht gehad om veel mooie verhalen te horen, en ik ben blij te zien dat het voor veel stellen een stuk makkelijker gaat. Maar het valt me op dat juist de koppels waarbij het traject moeilijker verliep, bewuster kiezen voor een fotograaf die echt impact kan maken. Ze begrijpen de waarde van zorgvuldige begeleiding gedurende het hele proces, van kledingadvies tot het ontvangen van het uiteindelijke product.

zwanger IVF ICSI
Zwangerschapsshoot Blaricum

Een blijvende herinnering

JULLIE VERHAAL VERTELLEN

Een zwangerschap is een unieke periode in jullie leven. Het vastleggen van deze momenten met professionele foto's zorgt ervoor dat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren en delen met jullie kindje als hij of zij opgroeit.

Jullie reis naar het ouderschap is ook een inspirerend verhaal. Ik ben gepassioneerd over het visueel vertellen van dit verhaal, met emotie en diepgang, zodat jullie het met anderen kunnen delen.

Ik begrijp het belang van een intieme en comfortabele sfeer tijdens de fotoshoot. Ik ben bedreven in het creëren van een omgeving waarin jullie je volledig op je gemak voelen, wat resulteert in natuurlijke, prachtige foto's.

Gespecialiseerd in het vastleggen van unieke verhalen

EN OM HIER ELKE DAG VAN TE GENIETEN

Ik heb me gespecialiseerd in het vastleggen van de verhalen van koppels die zwanger zijn na een lang traject. Ik begrijp de gevoelens, de verwachtingen en de vreugde die deze periode met zich meebrengt, en ik heb de vaardigheden en ervaring om deze emoties op een prachtige manier vast te leggen. Ik ben hier om jullie te helpen deze bijzondere periode voor altijd te koesteren en te herinneren.

Ik bied de mogelijkheid om deze kostbare momenten te vereeuwigen in de vorm van prachtige albums of wall art, zodat jullie dagelijks herinnerd worden aan deze bijzondere tijd.

 

Dit wil ik jullie graag vertellen

Als fotograaf, voel ik me bevoorrecht om deel uit te maken van de bijzondere reis van koppels die een lang en soms moeizaam zwangerschapstraject hebben doorstaan. Jullie verhaal is er een van doorzettingsvermogen, liefde en ongelooflijke veerkracht. Ik begrijp dat de weg naar deze zwangerschap vol uitdagingen en emoties is geweest, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat deze periode in jullie leven op een fantastische manier wordt vastgelegd.

Jullie hebben een lange weg afgelegd om tot dit punt te komen, en ik geloof dat jullie verhaal het waard is om gevierd te worden. Het is meer dan alleen een zwangerschap; het is een bekroning op jullie samenzijn en een nieuw hoofdstuk dat jullie leven voor altijd zal veranderen. Jullie hebben sterk de behoefte gevoeld om deze bijzondere tijd samen te vieren, of jullie nu via het traject IVF, ICSI, of op een andere manier tot dit punt zijn gekomen, ik ben hier om jullie daarbij te ondersteunen tijdens de fotoshoot.

newborn fotograaf beste

Ik voel me vereerd

JULLIE VERHAAL IS UNIEK, KOSTBAAR EN INSPIREREND

Jullie beelden zullen een waardevol familiedocument vormen, zowel voor nu als voor toekomstige generaties. Vooral voor gezinnen waar een zwangerschap niet vanzelfsprekend is, heeft dit een onschatbare betekenis. Ik voel me vereerd om jullie verhaal vast te leggen en ervoor te zorgen dat het wordt doorgegeven, zodat het altijd een bron van inspiratie en liefde zal zijn voor iedereen die het ziet. Jullie verhaal is uniek, kostbaar en inspirerend, en ik ben er trots op om deel uit te maken van het vastleggen van deze onvergetelijke momenten in jullie leven.

x Charlene

CHARLENE VAN DER GRACHT

Neem vandaag nog contact met me op om meer te weten te komen over hoe ik jullie zwangerschapsreis kan vastleggen en om een afspraak te maken voor een Matchgesprek. Samen kunnen we jullie verhaal vereeuwigen en de kostbare momenten van verwachting en liefde vastleggen.