HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Het belang van zwangerschapsfotografie

“Voor de vrouwen met een moeilijk pad naar zwangerschap, vergeet nooit dat jullie verhaal het waard is om te worden vastgelegd.”

Het is een reis vol uitdagingen geweest, vol ups en downs, en misschien zelfs momenten van twijfel. Het proces van zwanger worden kan buitengewoon stressvol en emotioneel zijn, vooral wanneer het niet zo vlot verloopt als gehoopt. Maar onthoud, jullie doorzettingsvermogen en liefde hebben jullie naar dit prachtige moment in jullie leven gebracht. Een moment waarop jullie zwanger zijn en de hoop op nieuw leven koesteren.

Als fotograaf, wil ik benadrukken hoe belangrijk het is om deze tijd te vieren en te koesteren. Zwangerschap is een ongelooflijk kostbare en kwetsbare periode, ongeacht de obstakels die je hebt moeten overwinnen. Eén manier om deze reis te eren en te vieren is door het laten maken van prachtige zwangerschapsfoto’s.

Er zijn zoveel redenen waarom zwangerschapsfotografie een prachtige manier is om deze periode te omarmen.

Vier je kracht en doorzettingsvermogen
Door zwangerschapsfoto’s te laten maken, kun je jezelf eraan herinneren hoe sterk en veerkrachtig je bent geweest tijdens de moeilijke reis naar zwangerschap. Het is een viering van de strijd en het doorzettingsvermogen die je hebben gebracht waar je nu bent.

Creëer blijvende herinneringen
Zwangerschapsfoto’s zijn meer dan alleen afbeeldingen; ze zijn tastbare herinneringen aan deze bijzondere tijd in je leven. Deze foto’s zullen je helpen om de liefde te herbeleven die je hebt gevoeld tijdens de zwangerschap, zelfs nadat je baby is geboren.

Deel je verhaal
Jouw reis kan anderen inspireren en troosten. Door zwangerschapsfoto’s te delen, kun je andere vrouwen met vergelijkbare uitdagingen laten zien dat ze niet alleen zijn en dat er hoop is.

Ik begrijp hoe kostbaar deze momenten zijn, en ik ben hier om jullie te ondersteunen. Als jullie fotograaf heb ik ervaring in het vastleggen van de schoonheid en het sentiment van zwangerschap. Ik creëer niet zomaar foto’s, ik leg de essentie van jullie reis vast.

Dus, lieve vrouwen, sta jezelf toe om deze bijzondere tijd te vieren, ongeacht de moeilijkheden die je hebt moeten overwinnen. Laat zwangerschapsfotografie een eerbetoon zijn aan je reis, je kracht en je liefde. Jullie verdienen het om te stralen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Blijf sterk, blijf hoopvol en omarm de schoonheid van deze bijzondere tijd in je leven.

Liefs,
Charlene

 

 


zwanger na IVFzwanger na ICSI wij worden moeilijk zwanger Ik raak niet zwanger moeilijke zwangerschap vier je nieuwe zwangerschap na miskraam

EEN HERINNERING VOOR ALTIJD

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik bel je terug.