Fine Art fotograaf

Charlene van der Gracht

FOTOGRAAF

Mijn naam is Charlene van der Gracht en sinds 2003 ben ik werkzaam als fotograaf. Door mijn opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam is mijn liefde voor fotografie alleen maar groter geworden. Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van newborn baby’s en het gezin. Die prille periode voor altijd vastleggen.

In mijn werk zie je tijdloze beelden die ervoor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. De foto's zijn puur, klassiek geïnspireerd en met mijn perfectionisme bewerkt. Mijn streven is om foto’s te maken waar je voor altijd naar wil kijken en dus echt een plek verdienen in je woning.

Ik woon samen met mijn man Jim en onze prachtige zonen Cas en Mees in een oud pakhuis aan het water in Opmeer. Een unieke plek die we zelf verbouwen tot ons droomhuis. Een fijnere omgeving is er niet voor mij. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

AWARDS

Momenten vastleggen tijdens de meest bijzondere periodes in het leven is heel mooi om te doen. Daarom ben ik ook zeer vereerd dat ik al een aantal awards heb mogen ontvangen voor mijn werk. Een mooier compliment is er niet als een jury jouw beeld kiest.

zwangerschapsshoot

WAT ZEGGEN KLANTEN

OVER HUN BELEVING MET MIJ

Charlene heeft mijn verwachting overtroffen. Ze heeft mijn zwangerschap zo puur gefotografeerd. Ik kan echt zeggen dat ik trots ben als ik naar mezelf kijk.

Roxy Kloosterhof

De Fotostudio

MET GEBRUIK VAN DAGLICHT EN STUDIOLICHT

Mijn fotostudio bevindt zich in Opmeer in Noord-Holland op 30 minuten rijden van Amsterdam. De studio is de perfecte setting voor Fine-Art portretten, zwangerschaps- en newbornfotografie. Een stijlvolle belevingsstudio die ook ingericht is voor alle bestelsessies. Op dat moment worden de foto's bekeken en de Quality-Art producten uitgekozen.

Fotostudio Amsterdam
Studio Alkmaar


Soms kom ik ook bij de ouders thuis omdat het voor het gezin niet mogelijk is om naar mij toe te komen.

HEB JE VRAGEN?

Wil je iets aan me vragen, een fotosessie boeken of wil je graag samenwerken? Stuur me een berichtje en ik bel je zo snel mogelijk terug. Ik sta altijd open voor ideeën en wensen en denk graag met je mee.

CONTACT

AANGESLOTEN BIJ

The Family Photojournalist Association