HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
Charlene Stijlvol in beeld

Charlene

van der Gracht

PLAY
high end fotograaf

Charlene van der Gracht

DE FOTOGRAAF

Als fotograaf wil ik laten zien dat de korte periode van een zwangerschap, het kleine van een newborn baby en het pure van een kind bijzonder is om vast te leggen. Ik ben ervan overtuigd dat deze momenten in ons leven het verdienen om gefotografeerd te worden met alle rust en aandacht die ze nodig hebben. De foto’s die ik maak zijn puur, klassiek geïnspireerd en met mijn perfectionisme bewerkt. Fotografie is kunst. Fotografie neemt deze waardevolle momenten van nu mee naar de toekomst.

Mijn doel is om foto’s te maken op het hoogste niveau. Elke fotoshoot is, binnen mijn stijl, volledig gericht op de wensen van mijn klant. Samen gaan we deze waardevolle periode vereeuwigen. Ik zorg er met mijn fotografie voor dat we uiteindelijk tastbare producten creëren waar je een leven lang van gaat genieten.

Service

WE NEMEN DE TIJD

Ik neem alle tijd voor de fotosessies. Dit is het belangrijkste onderdeel voor mij om foto’s te maken. Naast een goede voorbereiding geeft de onvergetelijke beleving in de studio voor een ontspannen sessie waar mijn klanten echt kunnen genieten van de dag. Tijdens de Zwanger fotoshoots en de Fine-art portretten wordt er met kunstlicht gewerkt die voor de tijdloze schilderachtige beelden zorgt. Het natuurlijke licht in de fotostudio gebruik ik voor de Newborn shoots. De fotostudio heeft een luxe uitstraling en biedt iedereen een moment van rust. Ik zal er alles aan doen zodat iemand zichzelf kan zijn en daardoor zijn mooiste kant laat zien. Door middel van aanwijzingen en goede begeleiding tijdens het fotograferen komen we tot het gewenste resultaat. Na de fotoshoot neem ik mijn klant mee in de wereld van tastbare producten tijdens de Revealsessie. We besteden veel aandacht aan het kiezen van producten die helemaal afgestemd worden op de klant.

fotograaf newborn
charlene fotograaf de beste fotograaf
fotograaf Charlene

High-end
fotografie
van hoge
kwaliteit.

Kwaliteit

Voor mij is een sessie compleet wanneer ik een tastbaar product mag leveren. De kwaliteit van alle producten die ik lever zijn uitmuntend. Ik heb met veel zorg de leveranciers uitgekozen die ook voor kwaliteit staan. Samen zorgen we ervoor dat de foto’s een speciale plek krijgen in huis. De foto’s verdienen een prominente plek waar je voor altijd naar wilt kijken. Daarom help ik iedereen met dit proces tijdens de Revealsessie. Op dat moment zijn alle producten te zien zoals wall-arts, albums en folioboxen.

AWARDS

Momenten vastleggen tijdens de meest bijzondere periodes in het leven is heel mooi om te doen. Daarom ben ik ook zeer vereerd dat ik al een aantal awards heb mogen ontvangen voor mijn werk. Een mooier compliment voor een fotograaf is er niet als een jury jouw beeld kiest.

zwangerschapsshoot

WAT ZEGGEN KLANTEN

OVER HUN BELEVING MET MIJ

Charlene heeft mijn verwachting overtroffen. Ze heeft mijn zwangerschap zo puur gefotografeerd. Ik kan echt zeggen dat ik trots ben als ik naar mezelf kijk.

Roxy Kloosterhof

Mijn doel als fotograaf is om jou een fantastische ervaring te geven met een ontspannen fotosessie, hoge kwaliteit prints, prachtige producten en een top service! Met mijn tijdloze beelden herbeleef je de momenten ook echt, zelfs als je ze jaren later opnieuw bekijkt. Ik kan dit voor je realiseren.

Neem contact met me op en ik vertel je graag alles over mijn fotosessies.

CONTACT

ZEG JE JA!

Dit past bij mij!
Vraag dan een Matchgesprek aan.
Ik bel je graag op om alles met je te bepreken.

Tot snel!
Liefs, Charlene