HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
zwanger fotoshoot

Zwangerschapsfotografie

Een moment voor jezelf

PLAY

Een speciale periode in je leven

MIJN DOEL IS DAT JE DEZE BEELDEN VOOR ALTIJD KOESTERT

In mijn werk zie je tijdloze beelden die er voor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. Dus past mijn stijl van zwangerschapsfotografie bij jullie? Geef je uitgerekende datum door, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

zwanger fotoshoot

LUXE ERVARING

Ik begrijp hoe ik een zwangere vrouw op de meest mooie manier kan vormen, en ik neem de tijd om elke pose zorgvuldig te perfectioneren. Ik zorg ervoor dat je je comfortabel en ontspannen voelt tijdens je zwangerschapssessie. Een overvloed aan natuurlijk licht en professionele studioverlichting helpt mij verschillende settings te creëren. Met als resultaat een unieke zwangerschapsfoto.

Zwangerschapsfotograaf Stijlvol in beeld

Video: Hoe verloopt een Zwangersessie?

NEEM EEN KIJKJE IN DE STUDIO!

PLAY
luxe zwangerschapsshoot

Zwangerschap fotoshoot

EEN MOOIERE MANIER OM JE ZWANGERSCHAP TE VIEREN IS ER NIET!

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. En dat wil je graag daarna ook op elk moment kunnen herbeleven. Charlene maakt echte kunstwerken. Geen standaard foto's van je buik maar unieke beelden die je thuis een mooie plek gaat geven.

Zwangerschapsportretten worden meestal ingepland rond de 28-34 weken, wanneer je buik mooi rond is en je je nog steeds comfortabel voelt voor verschillende poses. Natuurlijk kun je een zwangerschapsfoto laten maken tot de allerlaatste dag van de zwangerschap, en ik doe mijn best om flexibel te zijn voor last-minute aanvragen. Er is geen mooiere tijd in het leven van een vrouw. De timing kan voor iedereen verschillen, dus neem zo snel mogelijk contact met me op om je wensen te bespreken.

OP WELK MOMENT RESERVEREN

Boek zo snel mogelijk je sessie zodat ik een plekje in mijn agenda kan reserveren. Ik boek slechts een beperkt aantal zwangerschapssessies per maand om flexibel te blijven in mijn agenda. Ben je laat met reserveren? Neem contact met me op en samen kijken we of het nog mogelijk is om een sessie in te plannen.

WANNEER GAAN WE FOTOGRAFEREN

Zwangerschapsportretten worden meestal ingepland rond de 28-34 weken, wanneer je buik mooi rond is en je je nog steeds comfortabel voelt voor verschillende poses. Boek op tijd zodat je zeker bent van een reservering. Ik doe mijn best om flexibel te zijn voor last-minute aanvragen.

VOORBEREIDINGEN VOOR DE FOTOSESSIE

Er zijn een aantal dingen erg belangrijk ter voorbereiding van je sessie. Ik adviseer je graag welke kleding je het beste kunt meenemen. Wanneer je een zwangerschapssessie boekt, natuurlijk is make-up en haarstyling mogelijk. Je handen en voeten komen ook op de foto dus laat je nagels mooi verzorgen. Daarnaast help ik je met het poseren op de foto. Dus dat komt helemaal goed.

zwanger na een lang traject

Zwanger na een lang traject?

Als fotograaf, heb ik het voorrecht om deel uit te maken van de bijzondere reis van koppels die een lang en soms moeizaam zwangerschapstraject hebben doorstaan. Jullie verhaal is er een van doorzettingsvermogen, liefde en ongelooflijke veerkracht. Ik begrijp dat de weg naar deze zwangerschap vol uitdagingen en emoties is geweest, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat deze periode in jullie leven op een fantastische manier wordt vastgelegd. Jullie hebben een lange weg afgelegd om tot dit punt te komen, en ik geloof dat jullie verhaal het waard is om gevierd te worden. Het is meer dan alleen een zwangerschap; het is een bekroning op jullie samenzijn en een nieuw hoofdstuk dat jullie leven voor altijd zal veranderen. Jullie hebben sterk de behoefte gevoeld om deze bijzondere tijd samen te vieren, en ik ben hier om jullie daarbij te ondersteunen. Lees verder voor meer over mijn toewijding om jullie unieke verhaal vast te leggen en te koesteren.

WAT KOST EEN ZWANGERSESSIE?

Via een persoonlijk gesprek leg ik je graag uit hoe mijn werkwijze is en wat je ontvangt als je een Zwangersessie boekt. Stuur me een bericht en ik vertel je graag alles over de zwanger fotoshoot!

Plan van tevoren je fotosessie

OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN

Wanneer je graag een fotosessie wilt boeken is het, in verband met mijn planning, van belang dat ik dit ruim van te voren weet. Dus boek op tijd.

VOLLEDIG INGERICHTE FOTOSTUDIO

De fotostudio beschikt over een aantal kleuren backdrops en accessoires voor de zwanger sessies, evenals zijden stoffen om mee te draperen. Een echt comfortabele en intieme setting om deze unieke ervaring vast te leggen.

KUNST MAG GEZIEN WORDEN

ENGLISH INFORMATION

PAGE IN ENGLISH

PORTFOLIO

ZWANGER STUDIO

PORTFOLIO

NEWBORN

PORTFOLIO

FINE ART PORTRETTEN

zwangershoot