HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
zwangerschap shoot studio

Zwangerschapsfotografie

Een moment voor jezelf

BOEK JE FOTOSESSIE

Een speciale periode in je leven

MIJN DOEL IS DAT JE DEZE BEELDEN VOOR ALTIJD KOESTERT

In mijn werk zie je tijdloze beelden die er voor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. Dus past mijn stijl van zwangerschapsfotografie bij jullie? Geef je uitgerekende datum door, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

zwanger fotoshoot

LUXE ERVARING

Ik begrijp hoe ik een zwangere vrouw op de meest mooie manier kan vormen, en ik neem de tijd om elke pose zorgvuldig te perfectioneren. Ik zorg ervoor dat je je comfortabel en ontspannen voelt tijdens je zwangerschapssessie. Een overvloed aan natuurlijk licht en professionele studioverlichting helpt mij verschillende settings te creëren. Met als resultaat een unieke zwangerschapsfoto.

luxe zwangerschapsshoot

Zwangerschap fotoshoot

EEN MOOIERE MANIER OM JE ZWANGERSCHAP TE VIEREN IS ER NIET!

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. En dat wil je graag daarna ook op elk moment kunnen herbeleven. Charlene maakt echte kunstwerken. Geen standaard foto's van je buik maar unieke beelden die je thuis een mooie plek gaat geven.

Zwangerschapsportretten worden meestal ingepland rond de 28-34 weken, wanneer je buik mooi rond is en je je nog steeds comfortabel voelt voor verschillende poses. Natuurlijk kun je een zwangerschapsfoto laten maken tot de allerlaatste dag van de zwangerschap, en ik doe mijn best om flexibel te zijn voor last-minute aanvragen. Er is geen mooiere tijd in het leven van een vrouw. De timing kan voor iedereen verschillen, dus neem zo snel mogelijk contact met me op om je wensen te bespreken.

OP WELK MOMENT RESERVEREN

Boek zo snel mogelijk je sessie zodat ik een plekje in mijn agenda kan reserveren. Ik boek slechts een beperkt aantal zwangerschapssessies per maand om flexibel te blijven in mijn agenda. Ben je laat met reserveren? Neem contact met me op en samen kijken we of het nog mogelijk is om een sessie in te plannen.

WANNEER GAAN WE FOTOGRAFEREN

Zwangerschapsportretten worden meestal ingepland rond de 28-34 weken, wanneer je buik mooi rond is en je je nog steeds comfortabel voelt voor verschillende poses. Boek op tijd zodat je zeker bent van een reservering. Ik doe mijn best om flexibel te zijn voor last-minute aanvragen.

VOORBEREIDINGEN VOOR DE FOTOSESSIE

Er zijn een aantal dingen erg belangrijk ter voorbereiding van je sessie. Ik adviseer je graag welke kleding je het beste kunt meenemen. Wanneer je een zwangerschapssessie boekt, natuurlijk is make-up en haarstyling mogelijk. Je handen en voeten komen ook op de foto dus laat je nagels mooi verzorgen. Daarnaast help ik je met het poseren op de foto. Dus dat komt helemaal goed.

melkbad fotoshoot zwanger

Zwanger melkbadsessie

Wil jij graag een zwangerschapsshoot maar toch net even anders dan anders? Ik verzorg melkbadshoots op een hele pure en stijlvolle manier. Ik beschik zelf over een vrijstaand bad zodat ik alle ruimte en vrijheid heb om te fotograferen. Je kiest de kleur van de bloemen en ik zorg voor de rest. Ik heb een mooie collectie jurken zodat we echt een hele mooie sfeer kunnen creëren. Echt een unieke fotoshoot voor tijdens je zwangerschap!

WAT KOST EEN ZWANGERSESSIE?

Via een persoonlijk gesprek leg ik je graag uit hoe mijn werkwijze is en wat je ontvangt als je een Zwangersessie boekt. Stuur me een bericht en ik vertel je graag alles over de zwanger fotoshoot!

Plan van tevoren je fotosessie

OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN

Wanneer je graag een fotosessie wilt boeken is het, in verband met mijn planning, van belang dat ik dit ruim van te voren weet. Dus boek op tijd.

VOLLEDIG INGERICHTE FOTOSTUDIO

De fotostudio beschikt over een aantal kleuren backdrops en accessoires voor de zwanger sessies, evenals zijden stoffen om mee te draperen. Een echt comfortabele en intieme setting om deze unieke ervaring vast te leggen.

KUNST MAG GEZIEN WORDEN

PORTFOLIO

ZWANGER STUDIO

PORTFOLIO

ZWANGER MELKBAD

PORTFOLIO

NEWBORN

INFORMATIE

PRODUCTEN

INFORMATIE

FOTOSTUDIO

zwangershoot