HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
newborn fotografie

Newbornfotografie

Jouw baby in de hoofdrol

PLAY

Boek een Newbornshoot in de fotostudio

DE TIJD DAT JE BABY ZO KLEIN IS KAN MAAR 1X PERFECT VASTGELEGD WORDEN

In mijn werk zie je tijdloze beelden die er voor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. Dus past mijn stijl van newbornfotografie bij jullie? Geef je uitgerekende datum door, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fotograaf Noord Holland

LUXE ERVARING

De newbornsessies in de studio duren over het algemeen drie uur, hierdoor is er voldoende tijd voor een voeding en een knuffel moment. De studio wordt tijdens de sessie warm gehouden en alle dekens worden gewassen na elke sessie. Ik ga verschillende poses creëren, de schattige kleine details vastleggen die jouw baby uniek maken. De newbornshoot plan ik in de ochtend in zodat ik met het zachte natuurlijke licht kan werken.

Newborn fotograaf Stijlvol in beeld

Video: Hoe verloopt een Newbornsessie?

NEEM EEN KIJKJE IN DE STUDIO!

PLAY
newbornfotograaf studio

Newborn fotoshoot in de studio

EEN HERINNERING VOOR ALTIJD

Tijdens de Newborn studiosessie leg ik jouw kindje in verschillende houdingen op een heel natuurlijke manier. Een baby fotografeer ik het liefst rond 14 dagen na de geboorte. Mijn doel is om je baby zo puur mogelijk vast te leggen, met minimale accessoires. Jullie hebben de keuze uit mijn hele collectie aan materialen zodat de sessie precies aansluit op jullie smaak.

Ik heb in de studio de perfecte lichtomstandigheden gecreëerd en heb een goede controle over de temperatuur. Op deze manier kan ik alle tijd benutten om te fotograferen. Het enige wat ik van jullie vraag is om te ontspannen op de bank onder het genot van een kop thee of koffie, terwijl ik de baby zorgvuldig fotografeer.

OP WELK MOMENT RESERVEREN

Boek tijdens je zwangerschap je newborn sessie zodat ik een plekje in mijn agenda kan reserveren. Ik boek slechts een beperkt aantal newbornsessies per maand om flexibel te blijven in mijn agenda. Op deze manier is er ook ruimte voor last-minute afspraken. Neem evengoed even contact met me op als je baby al is geboren, ik ga mijn best doen om je te helpen, of op zijn minst een collega-fotograaf aan te bevelen.

WANNEER GAAN WE FOTOGRAFEREN

De mooiste periode om een newborn baby te fotograferen is ongeveer 14 dagen na de geboorte. Wanneer je baby te vroeg is geboren en een tijdje in het ziekenhuis moet doorbrengen, gaan we samen in gesprek wanneer het voor jullie de fijnste periode is om te fotograferen.

WAT NEEM JE MEE NAAR DE FOTOSESSIE

Neem een fijne omslagdoek en eventueel een speentje mee. Voor de familiefoto’s is het leuk om je favoriete outfit mee te nemen. Die kan je dan aan het eind van de sessie aan doen. Mijn advies is om neutrale tinten en zachte kleuren aan te doen voor zachte, intieme portretten. Het is het beste om dikke sieraden en horloges af te doen voor de fotosessie. Deze kunnen erg afleiden. Ik heb eigen dekentjes en wraps om te gebruiken.

Portfolio Newbornsessie

Bewonder mijn meest favoriete beelden

WAT KOST EEN NEWBORNSESSIE?

Via een persoonlijk gesprek leg ik je graag uit hoe mijn werkwijze is en wat je ontvangt als je een Newbornsessie boekt. Stuur me een bericht en ik vertel je graag alles over wat ik het liefste doe!

Plan van tevoren je fotosessie

OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN

Wanneer je graag een newbornshoot wilt boeken is het, in verband met mijn planning, van belang dat ik dit ruim van te voren weet. Dus boek op tijd.

VOLLEDIG INGERICHTE FOTOSTUDIO

De fotostudio beschikt over allerlei soorten en kleuren backdrops, wraps en gebreide accessoires voor de newborn sessies, evenals zijden stoffen voor zwangerschapssessies. Wanneer je een Fine-Art zwangerschapssessie boekt, is make-up en haarstyling mogelijk. Een echt comfortabele en intieme setting om deze unieke ervaring vast te leggen.

newbornshoot Amsterdam

WAT ZEGGEN KLANTEN

OVER HUN BELEVING MET MIJ

Ik ben zeker tevreden met jou als fotograaf. Ga zo door met jouw manier van werken. Het is wie je bent en daardoor ben je echt! Daardoor is jouw aanwezigheid erg prettig en toch kan je je soort van onzichtbaar maken.

Carolien & Martijn

KUNST MAG GEZIEN WORDEN

PORTFOLIO

ZWANGERSCHAP

PORTFOLIO

NEWBORN

INFORMATIE

PRODUCTEN

INFORMATIE

FOTOSTUDIO

newbornfoto handen