HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

De beleving

WAT ZEGGEN

Ruby & Max

We hebben het contact met Charlene zeer fijn ervaren. De kwaliteit van de foto’s deed ons overhalen om een Newbornsessie te boeken. We vonden de fotosessie heel fijn en rustig, waarbij je kon zien dat er veel ervaring was met pasgeboren baby’s. We zijn zeker tevreden en we zijn super blij met de eindresultaten.

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

De beleving

WAT ZEGGEN

Marcella en Frank

Wij hebben Charlene benaderd omdat ze bij ons in het dorp woont. Ook het eerste contact via de telefoon was prettig. Je hoort meteen met wie je te maken hebt. De fotosessie vonden we erg fijn. Wij vinden foto’s lastig, ongemakkelijk en op de een of andere manier staan we er altijd gek op. Dankzij Charlene hebben we hele natuurlijke mooie foto’s van ons gezin. Geen poespas of iets. Tijdens de bestelsessie hebben we de foto’s op een groot scherm gezien en dat was heel leuk. Daarnaast dacht ze tijdens de sessie goed met ons mee. Aan de hand van haar advies hebben wij de juiste keuzes gemaakt. Dat maakte voor ons de bestelsessie het mooiste moment van alles. De foto’s voor het eerst samen bekijken. Mocht er iemand ooit een fotograaf zoeken dan zullen wij haar zeker aanbevelen!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

De beleving

WAT ZEGGEN

Carolien & Martijn

Wij hebben nu twee Newbornsessies gedaan met Charlene. Bij onze buren hadden we haar foto’s gezien en gelukkig was ze beschikbaar om ook onze zoon te fotograferen. De manier van foto’s maken en hoe de foto's eruit zien als resultaat deed ons beslissen om te boeken. We vonden het prettig om teruggebeld te worden. Daardoor kon Charlene haar verhaal vertellen en ik meteen mijn vragen stellen. En vervolgens alle info via de mail was fijn, dan konden we het nogmaals doorlezen. De fotosessies zijn erg prettig. Het is zo fijn om ons vertrouwd te voelen. Dusdanig dat ik heel makkelijk borstvoeding ging geven en ook erg prettig dat ze alle tijd neemt voor de foto's. Plus dat onze wensen meegenomen werden zoals de gezinsfoto. Tijdens de bestelsessie denkt Charlene op een prettige manier mee over welke foto's te bestellen. Omdat ik kiezen best lastig vindt. Als ik terugdenk aan de fotosessie dan word ik het meest gelukkig van de sessie zelf maar nog net een beetje meer van het moment toen we de foto's voor het eerst zagen. Ik kan Charlene zeker aanbevelen!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

De beleving

WAT ZEGGEN

Esther & Maurice

We kijken terug op een fijne shoot. Als collega fotograaf is het even wennen om niet op de camera te letten, maar dat ging al snel over. Onze meiden voelde zich al snel op het gemak en met een professionele fotografe op de achtergrond om ons heen deden we al snel ons eigen ding. Een dag uit ons leven! Echt hoe we zijn en zo waardevol voor later. Ik kijk nog vaak in het album en beleef dan weer opnieuw de moment en de vakantie aan zee. Het contact vooraf, tijdens en na afloop van de sessie is prettig verlopen. Professioneel, oog voor detail en gebruik maken van het bestaande licht maakt Charlene een professionele fotografe en beveel ik dan ook van harte aan!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Wil je ook een fotosessie boeken

EN WIL JE WETEN OF IK BESCHIKBAAR BEN?

Het is raadzaam om een fotosessie zo snel mogelijk (tijdens je zwangerschap) te boeken maar ik doe mijn best om flexibel te zijn voor last-minute aanvragen. Dus als je baby al geboren is kan je me zeker even een bericht sturen.

MIJN STIJL VAN FOTOGRAFEREN

In mijn werk zie je tijdloze beelden die ervoor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. Soms kleine onverwachtse momenten, soms topstukken die je wel aan je muur móet hangen.