HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
Stijlvol in beeld fotograaf

Dè high-end fotograaf voor zwangerschappen, newborns en kinderen.

STIJLVOL IN BEELD

PLAY

Een kunstwerk als herinnering

DEZE PERIODE WIL JE DOOR EEN EXPERT VAST LATEN LEGGEN

Ik ben Charlene van der Gracht en ik fotografeer zwangerschappen, newborns en kinderen in de meest pure vorm. Ik maak klassiek geïnspireerde foto’s van tijdloze kwaliteit. Mijn doel is om kunstwerken te maken op het allerhoogste niveau waar jij een leven lang van gaat genieten.

Hoe verloopt een fotosessie?

Film: Hoe verloopt een fotosessie?

CHARLENE VERTELD OVER HAAR WERK

PLAY
newbornshoot

Gun jezelf deze newbornshoot

Een newbornshoot met het hele gezin is een fantastische ervaring. We nemen echt de tijd samen om er een ontspannen fotosessie van de maken. Ik regel alles die dag en zorg ervoor dat je terug kunt kijken op een onvergetelijke shoot. Jullie zijn in professionele handen.

Ik verwelkom jullie graag in mijn fotostudio. Hier heb ik alles klaarstaan om je baby in zijn puurste vorm vast te leggen. Ik fotografeer tijdens de newbornshoot heel rustig en neem de tijd. In mijn portfolio zie je hoe zich dit doorvertaald in mijn stijl.

Mijn doel is om alle momenten vast te leggen en dat je straks ook echt kan gaan genieten van de foto’s. Je bepaalt helemaal zelf wat je over wilt houden aan de sessie. Ik ga je hier tijdens de Reveal sessie mee helpen. Dan laat ik alle producten zien en kies je wat bij je past.

Luxe ervaring

Ik fotografeer al 10 jaar newborns en het blijft voor mij elke keer weer prachtig om te doen. Er is voor mij niets mooier dan het vastleggen van de eerste momenten van een baby. Een waardevolle periode in het leven van elke ouder.

De newbornsessies in de studio duren over het algemeen drie uur, hierdoor is er voldoende tijd voor een voeding en een knuffel moment. De studio wordt tijdens de sessie warm gehouden en alle dekens worden gewassen na elke sessie. Ik ga verschillende poses creëren, de schattige kleine details vastleggen die jouw baby uniek maken. De newbornshoot plan ik in de ochtend in zodat ik met het zachte natuurlijke licht kan werken.

Tijdens de Newborn studiosessie leg ik jouw kindje in verschillende houdingen op een heel natuurlijke manier. Een baby fotografeer ik het liefst rond 14 dagen na de geboorte. Mijn doel is om je baby zo puur mogelijk vast te leggen, met minimale accessoires. Jullie hebben de keuze uit mijn hele collectie aan materialen zodat de sessie precies aansluit op jullie smaak.

Ik heb in de studio de perfecte lichtomstandigheden gecreëerd en heb een goede controle over de temperatuur. Op deze manier kan ik alle tijd benutten om te fotograferen. Het enige wat ik van jullie vraag is om te ontspannen op de bank onder het genot van een kop thee of koffie, terwijl ik jullie baby zorgvuldig fotografeer.

rembrandt fotoshoot

Fine-art portret van je kind aan de muur

DEZE FOTOSESSIE IS VOOR IEDEREEN

Een Fine-art portret van jezelf of van je kind blijft voor altijd. In mijn werk zie je vaak een serieuze oogopslag. Mede daardoor creëren we een tijdloos high-end portret met een klassieke beleving. Een tastbare herinnering waar je elke dag naar wilt kijken. Ik help je hier graag mee. Ik geef kledingadvies om de sfeer te bereiken die je op mijn website ziet. Daarnaast geef ik jullie een complete beleving hoe het uiteindelijke kunstwerk aan de muur komt te hangen.

Tijdloze kunstwerken voor aan de muur

Een Fine-Art portret van jezelf of van je kind blijft voor altijd. De foto’s die ik maak zijn klassiek geïnspireerd en van tijdloze kwaliteit. Een tastbare herinnering waar je elke dag naar wilt kijken. Ik help je hier graag mee. Ik geef kledingadvies om de sfeer te bereiken die je op mijn website ziet. Daarnaast geef ik jullie een complete beleving hoe het uiteindelijke kunstwerk aan de muur komt te hangen.

Er komt heel veel kennis en ervaring bij kijken voor het fotograferen van kinderen. Het aanvoelen en het juiste moment vastleggen is voor mij het allerbelangrijkste onderdeel. Afwachten en geduld hebben zijn belangrijke factoren.

De foto's worden gemaakt in mijn fotostudio. De studio is gevestigd in een pakhuis in het dorp Opmeer (Noord-Holland). Dat is 30 minuten rijden van Amsterdam. In mijn belevingsstudio maak ik gebruik van studiolicht en daglicht. De ideale locatie voor Fine-Art portretten.

Voordat we gaan fotograferen ontvang je advies over kleding keuze en bespreken we je wensen. Dit is een belangrijk onderdeel van de fotosessie. Op deze manier creëren we samen een prachtig tijdloos portret voor aan de muur. Ik zal je helpen om er voor te zorgen dat je straks kunt genieten van een prachtig eindresultaat.

zwangershoot luxe fine art

High-class zwangerschaps fotoshoot

Tijdens deze sessie gaan we voor het hoogst haalbare! Ik zal zorgen dat je terug gaat kijken op een onvergetelijke zwanger fotoshoot. Alles wordt voor je verzorgd en jij hoeft alleen maar te genieten van alles. Je hebt keuze uit prachtige jurken uit mijn collectie. Je haar en make-up worden gedaan zodat je extra kan stralen tijdens het fotograferen.

Wil jij een kunstwerk als herinnering aan je zwangerschap? Dan is dit de sessie voor jou. Na de zwangersessie zal ik je adviseren welke producten mooi in je interieur passen. Want dat verdienen deze foto's zeker. Een zwangerschapsfoto om voor altijd naar te kijken.

Mijn doel is dat je deze foto's voor altijd koestert

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. En dat wil je graag daarna ook op elk moment kunnen herbeleven. Ik maak echte kunstwerken. Geen standaard foto's van je buik maar unieke beelden die je thuis een mooie plek gaat geven.

Ik begrijp hoe ik een zwangere vrouw op de meest mooie manier kan vormen, en ik neem de tijd om elke pose zorgvuldig te perfectioneren. Ik zorg ervoor dat je je comfortabel en ontspannen voelt tijdens je zwangerschapssessie.

Een overvloed aan natuurlijk licht en professionele studioverlichting helpt mij verschillende settings te creëren. Met als resultaat een unieke zwangerschapsfoto.

Zwangerschapsportretten worden meestal ingepland rond de 28-34 weken, wanneer je buik mooi rond is en je je nog steeds comfortabel voelt voor verschillende poses. Natuurlijk kun je een zwangerschapsfoto laten maken tot de allerlaatste dag van de zwangerschap, en ik doe mijn best om flexibel te zijn voor last-minute aanvragen. Er is geen mooiere tijd in het leven van een vrouw. De timing kan voor iedereen verschillen, dus neem zo snel mogelijk contact met me op om je wensen te bespreken.

WIL JE SNEL ANTWOORD?

Heb je vragen over een fotosessie of wil je een fotosessie boeken? Maak dan meteen een belafspraak. Dan spreken we elkaar binnenkort!

Fine-Art fotografie

High-end masterpiece

Ik hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit. Om deze exclusiviteit te kunnen leveren vind ik het belangrijk dat we vooraf samen in gesprek gaan om je wensen te bespreken. Op deze manier ontvang je straks de fotoproducten die helemaal aansluiten op je leven.

Dat is voor mij als fotograaf het belangrijkste in mijn werk.

zwangerschoot


Ik help je om je voor altijd te laten genieten van deze waardevolle periode in je leven.

Newborn fotostudio

Volledig ingerichte fotostudio

DE STUDIO

Welkom bij de studio van Stijlvol in beeld. De studio is de perfecte setting voor Fine-Art portretten, zwangerschaps- en newbornfotografie. Een stijlvolle belevingsstudio waar alles klaar staat voor de fotosessie.