Fine-Art portret

Complete beleving

Een Fine-Art portret van jezelf of van je kind blijft voor altijd. Ze zijn klassiek geïnspireerd en van tijdloze kwaliteit. Een tastbare herinnering waar je elke dag naar wilt kijken. Ik help je hier graag mee. Ik geef kledingadvies om de sfeer te bereiken die je op mijn website ziet. Daarnaast geef ik jullie een complete beleving hoe het uiteindelijke kunstwerk aan de muur komt te hangen.

Newborn fotograaf

Charlene van der Gracht

IK BEN FOTOGRAAF MET EEN LIEFDE VOOR FINE-ART PORTRETTEN

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van pure portretten van kinderen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven.

Fine-Art portretten in de studio

TIJDLOZE KUNSTWERKEN VOOR AAN DE MUUR

Voordat we gaan fotograferen hebben we telefonisch contact en bespreken we je wensen. Ik zal je helpen om er voor te zorgen dat je straks kunt genieten van een prachtig eindresultaat.

Newborn fotostudio

De fotostudio

WAAR GAAN WE FOTOGRAFEREN?

De foto's worden gemaakt in mijn fotostudio. De studio is gevestigd in een pakhuis in het dorp Opmeer (Noord-Holland). Dat is 30 minuten rijden van Amsterdam. In mijn belevingsstudio maak ik gebruik van studiolicht en daglicht.

Wil jij te gekke foto's van je kind aan de muur

WAAR DE HELE FAMILIE JARENLANG VAN KAN GENIETEN?

Neem dan contact met me op en dan gaan we daar samen voor zorgen. Ik neem je mee in een onvergetelijke beleving van kunst. Want dat is wat we gaan maken.

MIJN WERKWIJZE

Er komt heel veel kennis, ervaring en intuïtie bij kijken voor het fotograferen van kinderen. Het aanvoelen en het juiste moment vastleggen is voor mij het allerbelangrijkste onderdeel. Afwachten en geduld hebben is dan ook wat ik doe en heb.