HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Newbornfotograaf regio Amsterdam, Alkmaar en Hilversum

Het fotograferen van newborn baby’s heb ik in mijn hart gesloten.

De afgelopen 7 jaar heb ik als newbornfotograaf ontzettend veel newborns mogen fotograferen en daarmee een waardevolle herinnering aan de ouders mogen geven. Er komt nogal wat bij kijken om dit mooie vak te kunnen uitoefenen. Ik kan zeggen dat ik in deze jaren heel veel ervaring heb opgedaan en daardoor gespecialiseerd ben in newbornfotografie. Je fotografeert veel vanuit je eigen gevoel en intuïtie. Ik probeer als het ware de baby te lezen en daar neem ik ook de tijd voor tijdens een newbornsessie. De wens is vaak om foto’s te maken wanneer de baby slaapt. Daar hebben we alleen niet altijd grip op. Ik geef de ouders daarom van tevoren altijd een aantal tips. Op die manier hebben we de meeste kans dat de baby slaapt. Maar ik kan je verzekeren dat een wakkere baby ook ontzettend mooi is om te fotograferen. En die wil je eigenlijk ook niet missen uit je gallery. We maken dus altijd foto’s, ongeacht of de baby moe is of niet.

Dan gaan we het eindresultaat van de fotosessie creëren.
Na de newbornshoot komen de ouders nogmaals terug in de studio en gaan we samen de foto’s voor het eerst bekijken op een groot scherm. Ik toon daarnaast ook een aantal voorstellen van wandpanelen in de woning van de ouders. Ik heb namelijk voor die tijd al een aantal foto’s ontvangen van de ruimtes in de woning. Zo heeft het gezin meteen een goede indruk van hoe het kunstwerk tot zijn recht komt. Ook laat ik andere producten zien zoals: albums en folioboxen. Er is dus genoeg keuze om ook echt te gaan genieten van je foto’s.

Newbornsessie in de studio.
De foto’s hieronder getoond zijn van een mooi meisje die ook een bezoek heeft gebracht in de newbornstudio. Samen met haar papa, mama en grote broer hebben we onvergetelijke momenten vastgelegd. Ondertussen genieten ze van een prachtig wandpaneel van 1 meter breed in hun woning. Hier doe ik het dus voor. Ik wil als newbornfotograaf ouders helpen aan mooie beelden van een periode die zo waardevol is. 

Benieuwd naar meer?
In mijn newborn PORTFOLIO vind je meer van mijn favoriete beelden.

 

EEN HERINNERING VOOR ALTIJD

Wil jij ook graag een newborn sessie boeken of wil je meer informatie over mijn werkwijze? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik bel je terug.