Draagfotoshoot | Erin en Senn | Geestmerambacht

De verbondenheid met je kindje geeft je het gevoel van intens geluk. Tijdens een draagfotoshoot leg ik dit gevoel graag voor je vast. Als je zwanger bent voel je de connectie met je baby en deze band zal na de geboorte alleen maar sterker worden. Kijk eens naar deze prachtige mama met haar mooie mannetje …

Erin benaderde me voor een mooie draagfotoshoot samen met haar zoontje Senn. Wat een lief en mooi jongentje is het. Hij heeft de hele shoot rustig naar de mooie wereld gekeken en ik heb hem eigenlijk niet gehoord. Heerlijk tevreden en zelfs opa kon hem niet aan het lachen maken. Erin haar vader was gezellig mee om alle spullen mee te nemen. Altijd fijn om iemand tijdens de draagfotoshoot mee te hebben. Soms kom je net even een paar handen te kort.

 

Locatie Geestmerambacht

Tijdens ons contact kwam Erin met het idee om naar het Geestmerambacht te gaan. Lekker in de buurt en een plek waar ze als gezin graag komen. Ik hou van die mooie wijdse plekken in de natuur en smalle laantjes met bloemen. We werden getrakteerd op niet te veel zon en een prima temperatuur om zonder jas te wandelen. Echt een gelukje want wij moeten het hier in Nederland altijd maar weer afwachten natuurlijk.

 

Draagdoek Yaro

Ze draagt Senn in een doek van het merk Yaro. Wat een mooie kleuren zo in de natuur. Ze knallen geweldig met het groen. De doek heet Macrame blue violet. Ik geef altijd aan om iets te dragen waar je je goed in voelt tijdens de fotoshoot. Zorg dat je kindje daar bij matcht en dan komt het altijd goed. Wees jezelf en dan straal je het ook uit. Meer heb je niet nodig tijdens een draagfotoshoot.

 

Miniliefde

Erin heeft haar eigen blog ‘Miniliefde’. Ze heeft een liefde voor schrijven, fashion, beauty en doe-het-zelven. Maar vooral deelt ze graag het geluk van haar gezin met al haar volgers. Liefdevolle verhalen over dagelijkse dingen die moeders meemaken. Super leuk om te lezen allemaal. Maar ze wordt ook gevraagd om in opdracht blogs te schrijven voor andere bedrijven. Hoe tof is dat! Ook vroeg ze me of ze een blog mocht schrijven over onze draagfotoshoot. En natuurlijk vond ik dat helemaal te gek! Je kunt hem hier lezen.

Hieronder vind je een overzicht van mijn favoriete foto’s tijdens de shoot van Erin en Senn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik vind het heel leuk om te horen wat je van deze serie vind.
Hieronder kan je een reactie achterlaten. Alvast bedankt!

Wil jij ook zo mooi op de foto met je gezin in combinatie met je eigen draagdoek?
Neem contact met me op en ik vertel je hierover graag meer.

Bewaren

Bewaren

Reacties