Day in the Life reportage | Amsterdam | Shaddy, Ratna en Akira

Als ik terugkijk op deze Day in the Life reportage dan krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Wat een warm welkom in dit gezin. Bij binnenkomst werd ik meteen voorgesteld aan het kleinste persoontje uit dit gezin. En ik was meteen tante Charlene. Wat een heerlijkheid! Shaddy en Ratna wonen met Akira in een appartement in Amsterdam. Wat een gezellige sfeer en prachtige kleuren in de woonkamer…

Day in the Life fotograaf

De meeste mensen zijn nog niet zo bekend met deze tak van de fotografie. Ik fotografeer dus echt een dag uit het leven van families. Niet geregisseerd, niet geposeerd maar gewoon de dagelijkse dingen. Meestal bij de familie thuis maar vaak maken we ook een uitstapje. Zo ging ik bij dit gezin mee achterop de bakfiets de stad in. Lekker een ijsje eten en even een kopje thee doen bij Trakteren – koffie thee en chocolade.

 

De herinnering aan thuis

Maar het allerleukste is toch zeker als het gezin zijn gewone dagelijkse activiteiten weer oppakt. Als papa even gaat luieren op de bank en mama haar gemakkelijke kleren aantrekt. Na een drukke dag zonder het gebruikelijke middagslaapje heb je dan wel even een filmpje verdiend. En wat is er dan lekkerder dan bij papa op de bank liggen. Dit zijn dus de herinneringen aan thuis die ik het gezin kan geven. En als je dan geen zin hebt om te koken dan haalt papa even Sushi buiten de deur. Na het eten is het snel even wassen en naar bed. Want jeetje wat is dit kleine meisje moe. Als je ziet hoeveel mooie momenten ik heb weten te vangen in de tussentijd dan weet je pas hoe mooi het dagelijkse leven eigenlijk is. We staan er alleen niet bij stil.

Hieronder zie een selectie van mijn favoriete momenten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je ook graag een Day in the Life reportage met jouw gezin?

Neem contact met me op en ik bespreek graag alle mogelijkheden met je door.

Bewaren

Reacties