HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Beleving newbornsessie

IN DE STUDIO OF VERTROUWD BIJ JULLIE THUIS

Newborn baby’s zijn zo klein en fragiel in die eerste paar dagen na de geboorte. Deze fase gaat zo snel voorbij. Een newbornsessie is de perfecte manier om je kleine wonder vast te laten leggen als een prachtig kunstwerk en om voor altijd te koesteren.

newbornshoot

Newborn fotoshoot in de studio

EEN HERINNERING VOOR ALTIJD

Voor de Newborn studiosessie is het niet nodig om een ruimte in huis vrij te maken en te verwarmen. In de newbornstudio heb ik alles van tevoren voorbereid voor de sessie. Daarnaast hebben jullie keuze uit mijn hele collectie aan materialen zodat de sessie precies aansluit op jullie smaak. Ik heb hier mijn perfecte lichtomstandigheden gecreëerd en heb een goede controle over de temperatuur. Op deze manier heb ik meer tijd om te fotograferen. Het enige wat ik van de ouders vraag is om te ontspannen op de bank onder het genot van een kop thee of koffie, terwijl ik de baby zorgvuldig fotografeer.

Fotograaf Noord Holland

LUXE ERVARING

Newbornsessies in de studio duren over het algemeen drie uur, hierdoor is er voldoende tijd voor een voeding en een knuffel moment. De studio wordt tijdens de sessie warm gehouden en alle dekens worden gewassen na elke sessie. Ik ga verschillende poses creëren, de schattige kleine details vastleggen die jouw baby uniek maken. Newbornsessies plan ik in de ochtend in zodat ik met het zachte natuurlijke licht kan werken.

OP WELK MOMENT RESERVEREN

Boek zo snel mogelijk je sessie zodat ik een plekje in mijn agenda kan reserveren. Ik boek slechts een beperkt aantal newbornsessies per maand om flexibel te blijven in mijn agenda. Op deze manier is er ook ruimte voor last-minute afspraken. Neem evengoed even contact met me op als je baby al is geboren, ik ga mijn best doen om je te helpen, of op zijn minst een collega-fotograaf aan te bevelen.

WANNEER GAAN WE FOTOGRAFEREN

De mooiste periode om een newborn baby te fotograferen is ongeveer 14 dagen na de geboorte. Wanneer je baby te vroeg is geboren en een tijdje in het ziekenhuis moet doorbrengen, gaan we samen in gesprek wanneer het voor jullie de fijnste periode is om te fotograferen.

WAT NEEM JE MEE NAAR DE FOTOSESSIE

Neem een fijne omslagdoek en eventueel een speentje mee. Voor de familiefoto’s is het leuk om je favoriete outfit mee te nemen. Die kan je dan aan het eind van de sessie aan doen. Mijn advies is om neutrale tinten en zachte kleuren aan te doen voor zachte, intieme portretten. Het is het beste om dikke sieraden en horloges af te doen voor de fotosessie. Deze kunnen erg afleiden. Ik heb eigen dekentjes en wraps om te gebruiken.

KUNST MAG GEZIEN WORDEN

PORTFOLIO

ZWANGERSCHAP

NEEM CONTACT OP

GEBOORTE

PORTFOLIO

NEWBORN

INFORMATIE

PRODUCTEN

INFORMATIE

STUDIO

INFORMATIE

PRIJZEN

Newborn lifestyle