Startcollecties zwangerschap en newborn

DIT ZIJN DE OPNAMEKOSTEN + EEN ALBUM

Wanneer je een fotosessie wilt boeken dan maak je eerst een keuze uit een Startcollectie. Dit is de eerste stap die je maakt naar het eindresultaat. Er kan gekozen worden uit één van de onderstaande fotosessies.

ALS EERSTE KIES JE EEN

STARTCOLLECTIE

Zwanger studiosessie

De werkwijze voor een zwanger studiosessie vertel ik je graag persoonlijk. Neem contact met me op wanneer meer wilt weten.

€ 295

Zwanger outdoorsessie

Fotosessie van ca. 1 uur
Locatie naar keuze
Album van 15×15 cm
Gratis bestelsessie

€ 125

Zwanger melkbadsessie

Fotosessie van ca. 1,5 uur
Inclusief bloemen
Album van 15×15 cm
Gratis bestelsessie

€ 295

Newborn lifestylesessie

Fotosessie van ca. 1 uur
Bij jullie thuis
Album van 15×15 cm
Gratis bestelsessie

€ 125

Newborn studiosessie

Fotosessie van ca. 3 uur
In de voorverwarmde studio
Album van 15×15 cm
Gratis bestelsessie

€ 195

Bestelsessie

We maken een afspraak voor de gratis bestelsessie en op dat moment kun je alle foto’s en producten zien. We bespreken je wensen en tijdens deze sessie bestel je de producten die bij je passen. Je kan volledig vertrouwen op mijn expertise en advies. Ik regel alles voor je van het begin tot het eind.

JE KRIJGT ALTIJD HET VOLGENDE BIJ EEN STARTCOLLECTIE

• Een (telefonisch) kennismakingsgesprek
• Het selecteren en bewerken van de beelden
• Een overzichtelijk en beveiligde online Client Portal met alle boekingsinformatie
• Een album van 15×15 cm
• Een bestelsessie

Maak je collectie compleet met een Quality- Art product

DE VOLGENDE STAP

Tijdens de bestelsessie in de studio beslis je in twee stappen welke fotoproducten je graag wilt kopen. Je kiest een of meer Quality-Art producten en daarnaast zijn er digitale pakketten waaruit je een keuze gaat maken.

Maak je collectie compleet

JE MAAKT TWEE KEUZES TIJDENS DE BESTELSESSIE

zwangerschapshoot

Wil je alleen digitale bestanden?

ALLEEN DIGITAAL

Dat is mogelijk, dan kies je de optie ‘Alleen digitaal’. Zo kan je lekker snel, zelf aan de slag met je foto’s.

Medium resolutie
Bestanden zijn af te drukken tot 30×20 cm en geschikt voor in een eigen album of afdrukken.

10 bestanden € 280,-
20 bestanden € 425,-
30 bestanden € 525,-

Fotografie stijl

PUUR EN TIJDLOOS

In mijn werk zie je tijdloze beelden die er voor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was.

MIJN WERKWIJZE

Er komt heel veel kennis, ervaring en intuïtie bij kijken voor het fotograferen van deze bijzondere momenten. Ik kan me voorstellen dat je hier graag meer over wilt weten. Via onderstaande link kan je meer informatie vinden over hoe mijn fotosessies in zijn werk gaan.

Veel gestelde vragen

VRAAG

Wanneer is het de mooiste periode om een newborn baby te fotograferen?

ANTWOORD

Een newbornshoot plan ik het liefste in wanneer de baby twee tot drie weken oud is. Dit is de mooiste periode voor mij om te fotograferen.

VRAAG

Wanneer kan ik mijn fotosessie het beste boeken?

ANTWOORD

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda raad ik het je aan om al tijdens je zwangerschap je fotosessie te boeken. Het kan zo maar zijn dat mijn planning de komende maanden vol zit. Ik doe altijd mijn best om een last-minute aanvraag in te plannen dus neem gerust contact met me op als je baby al geboren is.

VRAAG

Waar vinden de fotosessies plaats?

ANTWOORD

Dat heeft helemaal te maken met de sfeer die je zoekt in je foto’s. Het is mogelijk om een zwangerschapsessie en een newbornsessie in de fotostudio in te plannen. De studio is helemaal ingericht voor deze sessies en daarom kan ik alle tijd besteden om te fotograferen. Het is ook mogelijk om een outdoor zwangerschapssessie en een lifestyle newbornsessie te boeken. Bij deze sessies is de omgeving sfeerbepalend. Het liefste fotografeer ik een outdoor zwangerschapssessie bij zonsondergang. Het welbekende ‘golden hour’. Dit is echt mijn favoriete moment van de dag omdat het een warme gouden sfeer uitstraald. De lifestylesessies plannen we thuis in. We creëren mooie momenten met het gezin. Het knuffelen en verzorgen van de baby hoort daar helemaal bij. Een mooie herinnering aan thuis tijdens de eerste weken na de geboorte.

VRAAG

Kan ik een fotosessie cadeau geven?

ANTWOORD

Ja, dat is mogelijk! Ik begrijp dat het lastig kan zijn om keuzes te maken als je een fotosessie wilt schenken aan iemand. Daarom heb ik voor elke fotosessie een mooi basispakket samengesteld zodat je altijd een mooi compleet cadeau kan geven. Willen ze zelf later nog meer producten kopen dan is dat voor hun eigen rekening. Deze pakketten staan niet op mijn website dus stuur me een berichtje als je daar meer over wilt weten.

01

HEB JE VRAGEN?

Ik kan me voorstellen dat je nog specifieke vragen voor me hebt. Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op!