HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Veel gestelde vragen

Algemeen

 • Waar vind de fotosessie plaats?

  Het adres van de studio is:

  Koninginneweg 50
  1716 DH Opmeer

 • Wat is de investering en wat is er inbegrepen?

  Daar ga ik je persoonlijk over bellen om er voor te zorgen dat de fotosessie helemaal afgestemd is op jouw wensen.

   

Zwangerschapsfotografie

 • Wat doe ik aan tijdens de fotosessie?

  Je kunt gebruik maken van mijn Cliënt Closet. Ik heb een grote collectie jurken en accessoires die allemaal beschikbaar zijn voor jouw sessie.