HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Modelcall

28 MAART 2023

Wat leuk dat je interesse hebt om model te staan of met je baby op de foto te gaan tijdens het opnemen van mijn bedrijfsfilm! Ik ga op 28 maart met een top team een film opnemen in de fotostudio en daarom ben ik op zoek naar modellen. De foto’s en films die we gaan maken worden online en offline gebruikt, je gaat hiermee akkoord.

Voordat je je aanmeldt

voor de zwangersessie

Het is fijn om te weten wat ik van je verwacht en
wat jij van mij mag verwachten.

Wat zoek ik:
Een zwangere vrouw. Je bent tussen de 28 en 34 weken zwanger op 28 maart en i.v.m. de maten is het fijn als je maat 36-38 draagt. Je voelt je fit genoeg voor de fotosessie. Je hebt geen moeite met bedekt naakt, zoals blote benen of buik.

Wanneer:
Dinsdag 28 maart a.s.

Waar:
In de fotostudio van Stijlvol in beeld
Koninginneweg 50 in Opmeer

Wat ontvang je:
Als dank is de fotosessie, haar en make-up en inclusief een Fine Art-print in passe-partout incl. bijbehorend digitaal bestand helemaal kosteloos voor jou!

Na de aanmelding:
Je ontvangt alleen bericht als jij bent uitgekozen.
Je kunt je aanmelden tot vrijdag 24 maart.

Zwangerschapsshoot t Gooi
zwanger fotoshoot zwangerfoto studio

Voordat je je aanmeldt

voor de newbornsessie

Het is fijn om te weten wat ik van je verwacht en wat jij van mij mag verwachten.

Wat zoek ik:
Een pasgeboren baby van 12 tot 20 dagen oud op 28 maart. De baby gaat alleen en met jullie als ouders op de foto. Er is geen tijd om met broertjes en zusjes op de foto te gaan.

Wanneer:
Dinsdag 28 maart a.s. in de ochtend.

Waar:
In de fotostudio van Stijlvol in beeld
Koninginneweg 50 in Opmeer

Wat ontvang je:
Als dank is de fotosessie inclusief 5 digitale bestanden helemaal kosteloos voor jou!

Na de aanmelding:
Je ontvangt alleen bericht als jij bent uitgekozen.
Je kunt je aanmelden tot vrijdag 24 maart.

BELANGRIJK

Je betaalt geen kosten voor deze fotosessie. De algemene voorwaarden van Stijlvol in beeld zijn van toepassing. Je geeft toestemming voor online en offline gebruik van de gemaakte films en foto’s.

Naast dat je het aanmeldingsformulier invult ontvang ik ook graag een foto van jezelf en/of de baby per mail naar onderstaand mailadres. Wanneer ik geen foto van je ontvang kan ik je aanmelding niet aannemen.

info@stijlvolinbeeld.nl

newborn fotograaf beste

Aanmeldingsformulier

MODELCALL 28 maart 2023