Een dag uit je leven vastgelegd

Een dag uit het leven van jullie gezin. Stel je eens voor… je kan een dag terug naar je eigen kindertijd en een kijkje nemen hoe het toen ging. Een gewone dag uit jullie leven van toen. Samen aan tafel, even boodschappen doen, naar je zwemles of even voelen hoe het was op je eigen kinderkamertje. Ik zou het geweldig vinden om die sfeer weer eens te proeven. Want helaas gaan de gewone dingen als je klein bent gewoon langs je heen en blijven ze je niet altijd bij. Ik maak familiedocumenten zoals ik hierboven schets. Ik fotografeer de dagelijkse momenten uit jullie leven en zorg er voor dat jullie en jullie kinderen een prachtige herinnering hebben aan ‘thuis’. Dan hebben zij ooit wel de mogelijkheid een dag uit hun leven te laten zien aan hun kinderen. Hoe gaaf is dat!

Hier zie je mijn meest favoriete momenten tijdens het fotograferen van een Day in the life fotoshoot.

Beschikbaarheid of vragen?

Zou jij ook graag een ‘Day in the life fotoshoot’ willen boeken? Of heb je vragen hierover? Neem dan vooral even contact op en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op

'Het was een ochtend vol met emotie en plezier. Ons gezin heb je weten vast te leggen zoals we ook echt zijn.' Het 2e familiealbum hebben we mijn ouders cadeau gedaan en ze vonden het geweldig! Bedankt voor je adviezen hiervoor.'

Groetjes, Marjolein en Remco