Over mij

Mijn naam is Charlene van der Gracht en sinds 2003 ben ik, na afronding van het Grafisch Lyceum, werkzaam als fotograaf en grafisch vormgever. Door mijn opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam is mijn liefde voor fotografie alleen maar groter geworden. Ik woon samen met mijn man Jim en onze prachtige zonen Cas en Mees in een super gaaf pakhuis aan het water in Opmeer. Een unieke plek die we zelf verbouwen tot ons droomhuis.

In mijn werk zie je tijdloze beelden die er voor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. Soms kleine onverwachtse momenten, soms topstukken die je wel aan je muur móet hangen. Ik zorg ervoor dat je dus een grote variatie aan beelden ontvangt.

Foto’s: Freya Elders Fotografie

Ik woon in Noord-Holland maar kom dankzij dit werk op de mooiste plekken in Nederland en ik ontmo­et ontzettend veel verschillende persoonlijkheden. Mensen die wat te vieren hebben, een speciale situatie willen vastleggen, een stap gaan maken in het leven. Alles in je eigen sfeer en in de omgeving waar jij je lekker in voelt. Zo komen we samen tot prachtige resultaten. Origineel en ongedwongen. Uniek en eigen. Speciale gebeurtenissen verdienen dat gewoon.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden; dat blijft altijd speciaal om te doen.