Albums & uitvergrotingen

De beelden zijn gecreëerd en nu wil je graag een mooi product uitzoeken om ook echt te kunnen kijken naar deze waardevolle herinnering. Want van alleen de digitale bestanden kunnen jullie niet genieten. Samen met je familie en vrienden af en toe een kostbaar album inzien. Of hang thuis een prachtige uitvergroting op om je woning ‘eigen’ te maken. Dit maakt de fotosessie echt compleet voor jullie.

newbornalbum

Albums
Een album neem je -als gezin- weer eens door of pak je er snel even bij wanneer je met een vriendin samen op de bank een kop thee drinkt. Alle gekozen foto’s komen terug in dit album. Mijn ontwerpen zijn modern en stijlvol. De foto’s spreken voorzich en geven jullie een prachtige herinnering aan deze periode in jullie leven. Wanneer het ontwerp klaar is kijken we er samen naar en zorgen we voor een prachtig eindresultaat.

Mijn digitale albums worden met grote zorg vervaardigd en hebben de mogelijkheid om tekst in te drukken. De foto’s worden gedrukt op Fuji fotopapier en liggen door het lay-flat systeem helemaal vlak. Dat houdt in dat de pagina’s van links naar rechts mooi open blijven liggen en er geen storende naad tussen de pagina’s aanwezig is. Doordat de albums met de hand worden gemaakt zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik heb veel keuzes in kleuren en materialen. De bewaarbox is de ideale manier om jullie album in te bewaren. Jullie ontvangen hem in hetzelfde materiaal als jullie album.

Uitvergrotingen
Een uitvergroting van je favoriete foto laat je elke dag weer genieten van die mooie periode in jullie leven. Tijdens de bestelsessie kan ik jullie goed adviseren in bijvoorbeeld wat de mooiste plek in jullie woning is voor de uitvergroting en het formaat wat daar bij past. Op dat moment kunnen jullie ook alle producten zien.

We hebben een gaaf album van onze zwangerschapsshoot en newbornshoot laten maken door Charlene. Met op de cover een eigen ontworpen stans geïnspireerd op het geboortekaartje van Jack. De kleuren en het materiaal voor de cover en bewaarbox mochten we zelf uitkiezen. Ze is echt een top fotografe waar we zeker nog eens terug zullen komen!

Jesper, Mieke en Jack