Fall in love with moments

Zwangerschapsshoot

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Daarom is zwangerschapsfotografie voor mij als fotograaf geweldig om te doen. De mooie momenten die jullie hebben tijdens de zwangerschap, jullie liefde voor elkaar, maar vooral het eerste contact die je kan maken met je baby zijn speciaal. Een prachtige tijd om vast te leggen met een zwangerschapsshoot. Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden.

Bekijk mijn portfolio

'Wij hebben ook een zwangerschapsshoot bij Charlene geboekt en wat zijn we blij en trots. Ik twijfelde altijd of ik wel fotogeniek was maar het is zo ontzetten mooi geworden! De foto's zijn zo liefdevol en echt. We gaan zeker weer een fotoshoot boeken en dan weten we je te vinden :)'

Rene en Vayèn

Charlene van der Gracht

Dit ben ik

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van zwangerschappen en newborn baby’s. Die prille periode voor altijd vastleggen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Wat is de mooiste periode voor een zwangerschapsshoot?

De mooiste periode om een zwangerschapsshoot te boeken is rond de 32ste en 36ste week van je zwangerschap. Dan is je buik op zijn mooist en heb je zelf ook alle energie om er op uit te gaan. Neem wel zo snel mogelijk contact op tijdens je zwangerschap om een plekje te reserveren. Het kan zo maar zijn dat ik volgeboekt ben in die periode.

Contactformulier

Heb je al nagedacht over een newbornshoot?

Na een wonderlijke periode waarin je je baby mocht dragen tijdens je zwangerschap mag je dan eindelijk je kindje vasthouden. Daar hebben jullie zo lang op gewacht. De periode dat het zo pril is is zo kort. Na een paar weken zie je ontzettend veel veranderen aan je baby. Na de geboorte van mijn eigen kinderen ben ik me dat erg goed gaan beseffen. Daarom ben ik me gaan specialiseren in newbornfotografie. Ik fotografeer een baby ongeveer als het 2 weken oud is. Het is mogelijk om een newbornshoot te combineren met een zwangerschapsshoot. Neem contact met me op wanneer je dit wenst.

Bekijk mijn portfolio en bewonder de eerste dagen van een baby.

Portfolio newbornfotografie