Zwangerschapsreportage | Carolien | Avenhorn

Hoe bijzonder is het om samen zwanger te zijn. Dit was een van mijn laatste fotoshoots voor mijn eigen verlof en tijdens deze zwangerschapsreportage met Carolien was ik zelf ook zwanger van onze tweede zoon. Het zag er volgens mij wel grappig uit, twee zwangere dames door het hoge gras…

We besloten om naar het parkje in Avenhorn te gaan. Daar zijn leuke paadjes met in elke bocht een ander uitzicht. Ik probeer zo’n fotoshoot altijd lekker spontaan te laten verlopen. Tussendoor even kletsen zodat het niet te geposeerd is en ik ook een oprechte emotie vast kan leggen. Op deze manier ontstaan de leukste momenten. Soms serieus maar ook met een spontane lach. En we hebben wat af gelachen samen. Ook mede vanwege die zwangere buiken. Je raakt maar niet uit gepraat hè.

Uiteindelijk schelen onze zonen 3 weken en wat is het dan weer geweldig om deze foto’s terug te zien. Het blijft een prachtige ervaring om zwanger te zijn maar het is ook zo snel weer voorbij. De beste periode om een zwangerschapsreportage te plannen is rond 34 weken. Dan is je buik op z’n mooist. Wil je een zwangerschapsshoot boeken? Laat me dit dan ruim van te voren weten zodat we alvast een datum kunnen plannen. Het zou zonde zijn als ik rond die periode geen ruimte meer heb.

Hieronder een paar foto’s van Carolien haar zwangerschapsreportage.

Hieronder Bewaren

Bewaren

Welke foto spreekt jou het meeste aan?
Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achter laat.

Bewaren

Bewaren

Reacties