zwangerschap studio fotoshoot
zwanger buitenshoot
milkbath shoot
newbornshoot duur
newborn Alkmaar
borstvoeding fotoshoot

HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

01
-
05

Verwachting werd verwondering

EN INEENS IS HET ALSOF JIJ ER ALTIJD AL WAS

In mijn werk zie je tijdloze beelden die er voor zorgen dat als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, jullie deze momenten opnieuw beleven zoals het ook écht was. Dus past mijn stijl van fotograferen bij jullie? Geef je uitgerekende datum door, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zwangerschapsessie

MIJN DOEL IS DAT JE DEZE BEELDEN VOOR ALTIJD KOESTERT

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. En dat wil je graag daarna ook op elk moment kunnen herbeleven.

Newbornsessie

JULLIE KINDJE IN DE HOOFDROL ZONDER TOEGEVOEGDE ITEMS

Wanneer je baby geboren is, gaat er een wereld voor je open. En de periode dat je kindje zo klein is, is maar kort. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. Daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn shoot. Met bewegingen en gezichtjes waarin je je baby ook echt herkent.

newborn met broer

Studiosessie

Bij de Newborn studiosessie leg ik jouw kindje in verschillende houdingen op een heel natuurlijke manier. Een baby fotografeer ik het liefst rond 14 dagen na de geboorte. Mijn doel is om je baby zo puur mogelijk vast te leggen, met minimale accessoires. Er is een mooie keuze uit verschillende kleuren achtergronden en doeken.

lifestyle photoshoot

Lifestylesessie

BIJ JULLIE THUIS

Bij de Newborn lifestylesessie fotografeer ik de dagelijkse momenten met je baby. Denk aan het verzorgen en knuffelen maar ook de babykamer en jullie samen als gezin. Deze lifestylesessie kunnen we ruim inplannen tot een aantal weken na de geboorte. We fotograferen thuis in jullie vertrouwde omgeving.

Portfolio Newbornsessie

Bewonder mijn meest favoriete beelden

Plan van tevoren je fotosessie

OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN

Wanneer je graag een fotosessie wilt boeken is het, in verband met mijn planning, van belang dat ik dit ruim van te voren weet. Dus boek op tijd.

MIJN WERKWIJZE

Er komt heel veel kennis, ervaring en intuïtie bij kijken voor het fotograferen van deze bijzondere momenten. Ik kan me voorstellen dat je hier graag meer over wilt weten. Via onderstaande link kan je meer informatie vinden hoe mijn fotosessies in zijn werk gaan.

Veel gestelde vragen

VRAAG

Wanneer is het de mooiste periode om een newborn baby te fotograferen?

ANTWOORD

Een newbornshoot plan ik het liefste in wanneer de baby twee tot drie weken oud is. Dit is de mooiste periode voor mij om te fotograferen.

VRAAG

Wanneer kan ik mijn fotosessie het beste boeken?

ANTWOORD

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda raad ik het je aan om al tijdens je zwangerschap je fotosessie te boeken. Het kan zo maar zijn dat mijn planning de komende maanden vol zit. Ik doe altijd mijn best om een last-minute aanvraag in te plannen dus neem gerust contact met me op als je baby al geboren is.

VRAAG

Waar vinden de fotosessies plaats?

ANTWOORD

Dat heeft helemaal te maken met de sfeer die je zoekt in je foto’s. Het is mogelijk om een zwangerschapsessie en een newbornsessie in de fotostudio in te plannen. De studio is helemaal ingericht voor deze sessies en daarom kan ik alle tijd besteden om te fotograferen. Het is ook mogelijk om een outdoor zwangerschapssessie en een lifestyle newbornsessie te boeken. Bij deze sessies is de omgeving sfeerbepalend. Het liefste fotografeer ik een outdoor zwangerschapssessie bij zonsondergang. Het welbekende ‘golden hour’. Dit is echt mijn favoriete moment van de dag omdat het een warme gouden sfeer uitstraald. De lifestylesessies plannen we thuis in. We creëren mooie momenten met het gezin. Het knuffelen en verzorgen van de baby hoort daar helemaal bij. Een mooie herinnering aan thuis tijdens de eerste weken na de geboorte.

VRAAG

Kan ik een fotosessie cadeau geven?

ANTWOORD

Ja, dat is mogelijk! Ik begrijp dat het lastig kan zijn om keuzes te maken als je een fotosessie wilt schenken aan iemand. Daarom heb ik voor elke fotosessie een mooi basispakket samengesteld zodat je altijd een mooi compleet cadeau kan geven. Willen ze zelf later nog meer producten kopen dan is dat voor hun eigen rekening. Deze pakketten staan niet op mijn website dus stuur me een berichtje als je daar meer over wilt weten.

01
newbornshoot Amsterdam

WAT ZEGGEN KLANTEN

OVER HUN BELEVING MET MIJ

Ik ben zeker tevreden met jou als fotograaf. Ga zo door met jouw manier van werken. Het is wie je bent en daardoor ben je echt! Daardoor is jouw aanwezigheid erg prettig en toch kan je je soort van onzichtbaar maken.

Carolien & Martijn