Win een Day in the Life fotoshoot!

Mijn bedrijf bestaat 7 jaar en dat wil ik vieren met een gave winactie!
Ik gun elk gezin een dierbare herinnering aan thuis. Dus heb ik besloten om een

Day in the Life fotoshoot t.w.v. € 559,- GRATIS weg te geven!

Misschien weet jij een gezin met tenminste 2 jonge kinderen die deze fotoshoot zou moeten winnen?
Uiteraard mag je ook voor jezelf meedoen. Wat een waardevol CADEAU om te krijgen!

 

Je kunt t/m 21 februari 2020 kans maken en heb je dus de tijd om
de volgende 3 dingen te doen:

 

  • Zoek mijn actiefoto op via Facebook en/of Instagram en laat daar weten wie deze Day in the Life fotoshoot moet winnen. Je mag het ook jouw eigen gezin gunnen natuurlijk.
  • Geef dat bericht zo veel mogelijk aandacht aan al je vrienden. Of post bijvoorbeeld een leuke foto van je gezin in je story/verhaal waarom je wilt winnen! Wees creatief, maar zorg wel dat @stijlvolinbeeld het kan volgen.
  • Vul onderstaand contactformulier in en geef middels een motivatie aan waarom jouw/dit gezin deze Day in the Life fotoshoot zou moeten winnen. Ik zou het leuk vinden als je het gezin kan beschrijven. Ik ben benieuwd naar de leeftijden van de kinderen. En vul de gegevens in van het gezin zodat ik weet waar ze wonen. Ik zal ze niet zomaar benaderen uiteraard.

 

Op zondag 23 februari 2020 ga ik het winnende gezin bekend maken!

 

Voorwaarden:
Het is toegestaan dat ik de foto’s mag gebruiken, verveelvoudigen, openbaar mag maken en te publiceren, om mijn bedrijf te promoten. Het is een gezin met tenminste 2 jonge kinderen. De fotoshoot plannen we in de maand februari of maart van dit jaar. Het gezin ontvangt een fotoshoot van +/- 4 uur. De fotoshoot zal bij het gezin thuis plaatsvinden. Exclusief album.

 

Zodra ik het contactformulier heb ontvangen zal ik je aanmelding z.s.m. bevestigen.

Ik kijk uit naar je motivatie en ik hoop tot ziens!