Tweeling newborn fotograaf | Den Helder

Wat maakt m’n hart weer een sprongetje als ik een aanvraag krijg voor een tweeling newborn shoot. Als newborn fotograaf krijg je zo veel verschillende baby’s onder ogen en het is altijd weer geweldig om te zien hoe ze de eerste dagen beleven…

Wat kan je eigenlijk verwachten als papa en mama tijdens de tweeling newborn shoot

Ook dit keer was ik weer met een assistent aanwezig en troffen we twee prachtige meisjes aan die beide hun flesje aan het drinken waren. En als je dan sneller drinkt dan je zus dan mag je ook als eerste op de foto. Maar al snel lagen ze beide in een wrap dicht tegen elkaar aan. Papa en mama keken tijdens de newbornshoot bewonderend mee. Zij maken dit ook voor het eerst mee dus ik kan me voorstellen dat je niet precies weet wat je kan verwachten als ouder. Ik probeer mijn werkwijze op dat moment toe te lichten en ik vind het fijn om tijdens het fotograferen contact te houden met de ouders. Er zijn altijd wel momenten dat ik even alleen ben met de baby en dat werkt ook juist weer ontspannend. Maar het meest belangrijk vind ik dat naast de baby ook de ouders tevreden zijn en weten wat er gebeurt.

 

Mijn favoriete foto’s van de tweeling

Na de newbornshoot bekijk ik samen met de ouders de foto’s en ook dit keer mag ik 5 van mijn favoriete foto’s van de tweeling newborn meisjes gebruiken op mijn website. Natuurlijk heb ik ze ook apart gefotografeerd maar deze zijn voor mij toch echt het meest bijzonder. Ik mocht al eerder foto’s maken van een andere tweeling. Je kunt ze hier bekijken.

 

Een zelf samengesteld en handgemaakt album

Ik lever bij elke fotoshoot een prachtig handgemaakt album. Ook de ouders van de tweeling hebben een mooi album samengesteld. Ik help tijdens de bekijk sessie met het uitzoeken van de foto’s. Ik kan de ouders soms net even met een ander oog naar de foto’s laten kijken om een complete selectie te maken. Bijna alle beelden zijn -in dit geval- erin verwerkt. Ze hebben gekozen voor een echt lederen omslag en een stijlvolle preeg op de voorkant. Wat een waardevolle herinnering aan deze mooie periode.

Hieronder vind je mijn favoriete foto’s en ook een sfeerimpressie van het newborn album.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik vind het heel leuk om te horen wat je van deze serie vind. Hieronder kan je een reactie achterlaten. Alvast bedankt!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties