Werkwijze newbornshoot

Wanneer jullie kindje geboren wordt gaan de eerste weken erg snel voorbij. Het is maar een korte periode dat een baby heel pril en klein is. Dit bijzondere gevoel wil je je als ouders voor altijd blijven herinneren. Met mijn natuurlijke en tijdloze manier van fotograferen blijft dit gevoel voor eeuwig vastgelegd. Een baby leg ik het liefste tussen de 9 en de 20 dagen na de geboorte vast; dat is de mooiste periode van een baby. Dan slapen ze veel en kunnen ze makkelijk in diverse houdingen liggen.

Wanneer jullie graag een newbornsessie willen boeken is het van belang dat ik dit ruim van te voren weet. Dit in verband met mijn planning. Ik kan maar een aantal sessies per maand aannemen vandaar. De precieze datum van de Newborn shoot bepalen we wanneer het kindje geboren is. Neem na ongeveer 2 á 3 dagen na je bevalling contact op om een afspraak te maken. Dit is dan ongeveer in de tweede week.

Newborn shoot
Een sessie kan wel 3 uur duren. Ik neem er de tijd voor: we streven naar een ontspannen baby. Het liefste start ik de sessie als het kindje net gevoed is. Zo verloopt de sessie het makkelijkst. Als er tussendoor een voeding nodig is, is dat natuurlijk geen probleem. Jullie baby’tje geeft zelf aan welke houding hij/zij het prettigst vind. Er wordt niets geforceerd. Elke baby is anders en zo bepalen we samen het eindresultaat. Wanneer jullie ook samen met jullie baby op de foto willen is het van belang dat dit van tevoren aangegeven wordt.

Een newborn shoot in de fotostudio
De newborn sessie vind bij mij in de studio plaats. Hier heb ik het meest optimale licht gecreëerd en heb ik alle spullen bij de hand. Daarnaast hebben jullie keuze uit mijn hele collectie aan materialen. Ik heb een grote variatie aan kleuren zodat de sessie precies aansluit op jullie smaak.

Een newborn shoot bij jullie thuis
Het is ook mogelijk dat we de newbornsessie bij jullie thuis laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat het voor jullie niet mogelijk is om naar mij toe te komen in verband met een zware bevalling. Op deze manier blijven jullie samen in jullie vertrouwde omgeving. Ik neem een half uur de tijd om alles klaar te zetten. Neem eerst een kijkje in huis om te zorgen dat ik op een plek fotografeer met de mooiste lichtinval. Zorg voor een rustige omgeving en laat de visite de dag na de sessie weer langskomen.

Kosten
Willen jullie graag dat ik bij jullie thuis kom fotograferen zitten daar extra kosten aan verbonden.
De kosten zijn € 70,- incl. reiskosten.

Willen jullie een geboortekaartje met foto?

newbornfotoshoot