Fall in love with moments

Newborn shoot

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Wanneer jullie baby geboren is, gaat er een wereld voor jullie open. En de periode dat jullie kindje zo klein is, is maar kort. Daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn shoot. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden.

Bekijk mijn portfolio geposeerde newbornshoot
Bekijk mijn portfolio lifestyle newbornshoot

'Tijdens het bekijken van de foto's kon ik mijn tranen niet bedwingen. Wat staat ons meisje er prachtig op. Het is bijna niet te geloven dat ze zo klein was. Charlene was bij ons thuis en heeft met veel geduld en liefde onze dochter gefotografeerd. Een tijd om nooit mee te vergeten.'

Sophie

fotograaf noord holland

Verloop van de sessie

Een newborn shoot is zeer speciaal en daarom neem ik hier graag de tijd voor. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt. Een sessie kan hierdoor soms tot drie uur duren. Bovendien laat ik jullie pasgeboren kindje zelf bepalen welke houding hij of zij het prettigst vindt wat de mooiste beelden van jullie baby oplevert. Na de shoot maak ik zorgvuldig een selectie en maken we samen keuze uit de foto’s die in het album geplaatst worden.

Geposeerde en lifestyle shoots

 

Met een newborn shoot hebben jullie de keuze uit een geposeerde sessie en een lifestyle sessie. In beide gevallen kom ik bij jullie thuis zodat de shoot in een vertrouwde omgeving plaatsvindt. Bij een geposeerde shoot fotografeer ik de baby in zijn of haar prettigste poses. Ook neem ik een aantal accessoires mee die gebruikt kunnen worden tijdens de shoot. Met een lifestyle sessie fotografeer ik de alledaagse momenten. Denk hierbij aan het knuffelen, voeden en verzorgen van jullie kleintje. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk hier de verschillende pakketten van een geposeerde shoot en een lifestyle shoot.

familie newborn
Charlene van der Gracht

Dit ben ik

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van newborn baby’s. Die prille periode voor altijd vastleggen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Plan van tevoren een afspraak

Het liefst doe ik een newborn shoot in de tweede week na de geboorte. In verband met mijn planning is het verstandig om al ver van tevoren, tijdens de zwangerschap, een afspraak te maken. Ik kan maar een aantal shoots per maand doen, dus zorg dat je op tijd bent!

Contactformulier

Heb je al nagedacht over een zwangerschapsshoot?

De mooie momenten die jullie hebben tijdens de zwangerschap, jullie liefde voor elkaar, maar vooral het eerste contact die je kan maken met je baby zijn speciaal. Een prachtige tijd om vast te leggen met een zwangerschapsshoot. We kunnen deze shoot buiten in de natuur of gewoon bij je thuis plannen. Waar jij je prettig bij voelt. De mooiste periode om een zwangerschapsshoot te boeken is rond de 32ste en 36ste week van je zwangerschap. Dan is je buik op zijn mooist en heb je zelf ook alle energie om er op uit te gaan. Neem wel zo snel mogelijk contact op tijdens je zwangerschap om een plekje te reserveren. Het kan zo maar zijn dat ik volgeboekt ben in die periode.

Portfolio zwangerschapsfotografie