Newbornshoot thuis | Oosterblokker | Yara

Ik mocht in Oosterblokker bij Yara de newbornshoot thuis verzorgen en dat vond ik extra special…

Ik en de mama van Yara hebben ruim 3 jaar terug dezelfde zwangerschapsyoga cursus gevolgd. Des te leuker vond ik het om bij hun thuis een mooie newbornshoot te verzorgen van hun tweede dochter Yara. Hun oudste dochter was er uiteraard ook en wat herken ik het doen en laten van mijn zoon in die grote meid.

Newbornshoot thuis

Je kunt er voor kiezen om de newbornshoot thuis te laten plaatsvinden. Op deze manier verloopt het ontspannen voor het hele gezin. Het is daarbij belangrijk dat er een breed raam beschikbaar is voor mij. Licht is het allerbelangrijkste voor de shoot en meestal heb ik dus ook van te voren contact met de ouders hierover. Ik kreeg in dit geval een foto van de huiskamer toegestuurd en zo heb ik goed kunnen inschatten of de woonkamer een geschikte plek was. Het kan ook prima op een ruime slaapkamer namelijk.

 

Ik neem alle tijd en pas me aan

Yara sliep de shoot heerlijk door en wat zijn het weer pure en tijdloze beelden geworden. Tussendoor heeft ze even wat gedronken bij mama en op dat moment kan ik weer even de setting veranderen. Ik neem alle tijd en pas me volledig aan op het ritme van de baby. Zo verloopt de newbornshoot ook het fijnste voor iedereen.

 

Selecteren van de beelden

Ik kan dan thuis weer erg genieten van het resultaat als ik de beelden aan het selecteren ben. Ik zorg ervoor dat de beelden met alle aandacht worden bewerkt. Elke beeld corrigeer ik op kleur, contrast en bewerk ze naar mijn eigen stijl. En wat hou ik van het tegenlicht in sommige beelden van deze serie. De close-up van haar snoetje is zo puur.

Hieronder vind je mijn favoriete beelden van Yara.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik vind het heel leuk om te horen wat je van deze serie vind. Hieronder kan je een reactie achterlaten. Alvast bedankt!

Bewaren

Bewaren

Reacties