Melkbad fotoshoot | Noord-Holland | baby Philippa

Naast een zwangerschapsshoot in een melkbad is het ook uniek om te kiezen voor een Melkbad fotoshoot voor je baby. Dit keer met de mooie baby Philippa…

 

Melkbad fotoshoot

Een bad vol met melkwater en verse bloemen. Het is een bijzonder alternatief voor een baby shoot en het meest geschikt voor zittende baby’s. Tussen de 7 en 12 maanden leren de meeste baby’s om zelfstandig te kunnen zitten. De rug- en nekspieren zijn dan sterk genoeg om zijn lijfje omhoog te houden.

 

Samen met mama op de foto

Naast dat het erg relaxt is en de meeste baby’s heel blij worden van een warm badje is het ook een zeer geschikte fotoshoot samen met mama. Tijdens de Milkbath photoshoot oftewel Melkbad fotoshoot kan je heerlijk ontspannen en zelfs borstvoeding geven. Samen genieten van een heerlijk warm bad lekker tegen elkaar aan. Huid op huid contact is gewoonweg een van de mooiste manieren om een band met je baby op te bouwen. Mama’s worden er rustiger van en huid op huid contact zou voor een betere temperatuur regulatie zorgen. Allemaal dingen waarom samen in bad gaan zo fijn is.

 

Bepaal je eigen sfeer van de Melkbad fotosessie

Voor de Melkbad fotosessie bespreken we samen even door welke kleuren je het meest aanspreken. Daarnaast geef ik je graag tips over wat je nog mee kan nemen voor de fotoshoot. Ik zorg dan voor de verse bloemen en dat het bad voor jullie klaarstaat. Op deze manier creëer je een eigen sfeer en omdat elke baby anders is ontstaan er vanzelf mooie en grappig momenten. Precies zoals jouw baby is.

 

Van alle luxe voorzien

Je bent welkom in Opmeer -nabij Amsterdam- in de provincie Noord-Holland. Er is een luxe moderne badkamer tot je beschikking en na de Melkbad fotoreportage mag je gebruik maken van een douche om daarna weer fris je te kunnen omkleden. Een Melkbad fotoshoot is geschikt voor zowel jongens als voor meisjes.

 

De Melkbad fotoshoot met Philippa

Philippa heeft heerlijk gespetterd in het water. Ook dit mooie meisje houdt van water en de bloemen waren maar al te interessant om te pakken. Deze keer hebben we gekozen voor zachte perzik kleuren die mooi bij een baby huidje passen. Zo konden we een vintage-achtige sfeer neerzetten. Geniet van het bekijken van deze sessie!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je de Melkbad Zwangerschapsshoot van mama ook bekijken? Hier vind je de sessie.

Als jij ook graag een melkbad met je baby wilt boeken neem dan contact met me op. Tot dan!

Bewaren

Reacties