Melk bad zwangerschapsshoot Opmeer | Ramona

Ramona benaderde me met de vraag of ik iemand wist die ook een melk bad zwangerschapsshoot kon verzorgen. Of misschien of ik haar kon fotograferen. Uiteraard wilde ik graag die uitdaging aangaan en ik moet zeggen… Het heeft mijn hart gestolen.

 

Milk bath maternity shoot

Ben je nog niet bekend met een melk bad sessie? Nou het is precies wat het lijkt. Een heerlijk warm bad gevuld met melk. Het is de laatste trend in zwangerschapsfotografie die van oorsprong uit Amerika komt. Maar op dit moment ben ik helemaal fan en hoop ik nog veel zwangere dames te mogen fotograferen in een bad vol met melk.

 

Maar ik heb geen geschikt bad

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen over een ligbad beschikt of geen geschikte badkamer heeft om de zwangerschapsshoot te realiseren. Dat komt goed uit! Want ik ben zelf in het bezit van een vrijstaand bad met prachtig daglicht. Het is dus mogelijk om je sessie bij mij thuis te boeken. Na de melk bad zwangerschapsshoot is het mogelijk om even rustig te douchen. Op deze manier kan je je weer fris omkleden.

 

De melk en de bloemen

Het is een ontspannende sessie en we creëren onze eigen sfeer door middel van de bloemen en planten in het bad. Ik zorg voor al deze materialen en tijdens de melk bad zwangerschapsshoot kan je dus heerlijk relaxen. Ik hou van de serene sfeer tijdens het fotograferen. De rust die het uitstraalt is wat in mijn ogen erg goed past bij zwangerschapsfotografie. Als je vragen hebt over visagie of de kleding voor tijdens de sessie dan informeer ik je hierover graag persoonlijk.

 

De melk bad zwangerschapsshoot met Ramona

Ramona had ook haar vriendin meegenomen om ons tijdens het fotograferen te assisteren. Het is uiteraard een intieme sessie dus het is fijn om iemand erbij te hebben die je goed kent. De kraan van het bad ging aan en vanaf dat moment werd de sfeer ontspannen. We zijn begonnen met fotograferen zonder bloemen. Echt puur alleen het melkwater. Dit geeft ook een stijlvolle sfeer aan de foto’s. Hierna zijn we voorzichtig het groen en de witte bloemen gaan toevoegen. Pas later brachten we echt kleur aan. Door middel van deze opbouw hebben we aan het einde van de fotoshoot een grotere variatie aan beelden. We hebben een ontzettende gezellige ochtend gehad en het resultaat mag er dan ook zijn.

Zou jij ook graag een ‘melk bad zwangerschapsshoot’ willen?
Neem contact met me op en we kletsen samen even verder over jouw ideeën.
Heb je zelf geen bepaalde sfeer in gedachte? Ik help je graag met het maken hiervan.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties