HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Een lifestyle newbornshoot vertrouwd bij je thuis.

Wat heb ik genoten van deze newborn lifestylesessie bij dit mooie gezin thuis. De eerste paar weken dat je opeens met z’n drieën bent is heel onwerkelijk. Uiteraard maak je heel veel foto’s van je baby maar eigenlijk sta je er zelf weinig op of helemaal niet met z’n drieën samen. Ik verzorg heel graag Lifestyle newbornshoots bij ouders thuis. Elke keer weer een andere woning waar ik samen met het aanwezige licht ongeveer 1,5 uur ga fotograferen. Wanneer het niet het eerste kindje is kom je al helemaal handen te kort en schieten de foto’s er vaak bij in. De meest pure momenten ontstaan dan ook als de oudere kinderen hun gang gaan. Net even een kusje geven. Of met het handje even de baby aanraken. Ik gebruik de mooiste ruimtes in de woning om in te fotograferen. Ik let op licht en de accessoires. Maar voor mij is het belangrijkste dat het gezin er samen van geniet en zichzelf later ook terugzien zoals ze zijn. Wat ook heel fijn is aan deze fotoshoot is dat we hem wat verder na de geboorte kunnen inplannen. Misschien komt het voor het gezin beter uit om te fotograferen na vier weken.

Het hele gezin op de foto
In onderstaande fotosessie speelt de hond ook een rol tijdens het fotografen. Hij is ook een familielid dus ben ik de uitdaging aangegaan om hem erbij te betrekken. Dit was ook een wens van de ouders. En toen ik binnenkwam zou ze net borstvoeding geven. Dit was een mooi moment om ook borstvoedingfoto’s te maken. Een hele dierbare newbornsessie dus. Tijdens het inzien van het album zal dit ze elke keer weer terugbrengen naar de eerste weken samen.

Herinnering aan thuis
Wil je het liefste thuis op de foto. Heerlijk ontspannen genieten van elkaar en dus ook een herinnering van thuis hebben? Dan kan ik je een Lifestyle newbornshoot echt aanraden. Je blijft heerlijk thuis tijdens de fotoshoot en we zien elkaar na ongeveer twee weken weer terug bij mij in de studio in Opmeer. Tijdens deze afspraak bekijk ik samen met de ouders alle foto’s en bespreken we de wensen wat ze met de foto’s willen gaan doen. Alle quality-art producten zijn dan te bekijken en geef ik advies.

Benieuwd naar meer?
In mijn newborn PORTFOLIO vind je meer van mijn favoriete beelden.

 

Bostvoeding fotoshoot
Borstvoeding
Borstvoeding tips
newbornshoot
lifestyle newbornshoot
newbornshoot thuis
newbornfoto
newbornfoto met papa
fotoshoot thuis
met de hond op de foto
newborn lifestyle
kraamfotoshoot
newbornsessie thuis
Fotoshoot baby
fotoshoot baby

EEN HERINNERING VOOR ALTIJD

Wil jij ook graag een newborn sessie boeken of wil je meer informatie over mijn werkwijze? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik bel je terug.