HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
Newborn fotograaf

Charlene van der Gracht

FOTOGRAAF GESPECIALISEERD IN FAMILIE EN DOCUMENTAIRE FOTOGRAFIE

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van de meest bijzondere periodes in het leven. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven.

Day in the Life reportage

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN JULLIE GEZIN

Stel je eens voor… je kan een hele dag terug naar je eigen kindertijd en een kijkje nemen hoe het toen ging. Een gewone dag uit je leven van toen. Samen aan tafel, even boodschappen doen, voelen hoe het was toen je speelde op je eigen kinderkamertje. Of zien hoe papa en mama je naar bed brachten. Helaas gaan de gewone dingen als je klein bent gewoon langs je heen en blijven ze je niet altijd bij. Ik zorg er voor dat deze herinneringen voor altijd blijven. Ik fotografeer de dagelijkse momenten uit het leven van gezinnen op documentaire wijze.

familiefotoshoot

Een waardevollere herinnering kan je jezelf en je kinderen niet geven.

HOE WERKT HET?

Heel ongedwongen en zonder enige sturing van mijn kant. Gewoon zoals het thuis gaat. Ik kom bij de meest verschillende families thuis. Eigenlijk maakt het totaal niet uit hoe je woont, of het opgeruimd is, of wat je die dag thuis gaat doen. Wees jezelf en geniet van elkaar.

Plan van tevoren je fotosessie

OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN

Wanneer je graag wilt dat ik kom fotograferen is het, in verband met mijn planning, van belang dat ik dit ruim van te voren weet. Dus boek op tijd.

FOTOGRAFEER JE OOK IN EEN STUDIO?

Jazeker, heel graag zelfs! De Fine-Art kinderportretten die ik maak zijn puur en klassiek geïnspireerd. De foto’s zijn van tijdloze kwaliteit en met mijn perfectionisme bewerkt. Mijn streven is om foto’s te maken waar je voor altijd naar wil kijken en dus echt een plek verdienen in je woning. Nieuwsgierig geworden?