Fall in love with moments

Familiefotografie

Een Day in the life sessie, familie sessie, alleen de kinderen op de foto of een mooi portret van je huisdier. Een foto van het gezin is een kostbaar bezit. Voor mij als familie fotograaf een feestje om te mogen doen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt tijdens de fotoshoot. Ik wil jullie fotograferen hoe jullie écht zijn. Mijn streven is het vastleggen van de chemie tussen familieleden, hoe de kinderen met elkaar omgaan. Die ene kenmerkende blik.

Kinderfotografie

Verlegen of een natuurtalent, ik luister en observeer, om zo goed mogelijk de persoonlijkheid van de kinderen vast te leggen. We spelen spelletjes, we doen gek, zeggen soms dat papa en mama even een wandelingetje mogen maken, maar alles met vooral veel pret.

Van te voren geef ik jullie o.a. kledingadvies en bepalen we een locatie. Dat kan thuis op jullie favoriete plek zijn, het park, de binnenstad of op een andere locatie die bij jullie past.

Bekijk mijn portfolio

'Wij hebben onze kinderen laten fotograferen door Charlene. Wat een lieve aanpak en ze weet er voor te zorgen dat alle aandacht van de kinderen bij haar blijft. Ze staan op de foto's zoals wij ze kennen en zonder gemaakte lach. Een prachtige herinnering om nooit meer te vergeten.'

Laura en Jens

Charlene van der Gracht

Dit ben ik

Een echte familie fotograaf met liefde voor het fotograferen van oprechte emotie. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Beschikbaarheid of andere vragen?

De populaire maanden om buiten te fotograferen zijn snel volgeboekt, dus hebben jullie al een idee wanneer je de familieshoot wilt plannen, neem dan vooral even contact op.

Contactformulier