Draagfotoshoot

De periode wanneer je je baby in een draagdoek draagt is eigenlijk net zo waardevol als je zwangerschap zelf. Tijdens je zwangerschap heb je je baby 9 maanden mogen dragen en dan bouw je al een band op met elkaar. Wat is het dan geweldig om na je zwangerschap deze band nog sterker te maken en je kindje dicht bij je te hebben. Ik leg deze periode graag voor je vast door middel van een draagfotoshoot. De tedere momenten die je hebt met je baby tijdens je dagelijkse bezigheden worden voor altijd vastgelegd. We maken bijvoorbeeld een wandeling in de stad of blijven lekker thuis, net waar jij je prettig voelt.

De voordelen van een draagdoek

Baby’s die gedragen worden huilen minder en zijn over het algemeen rustiger. Ze hebben jouw warmte en veiligheid dus dat voelt erg vertrouwd. Het is ook een makkelijke manier om met je kindje te communiceren en daardoor leer je elkaar goed kennen. Ook omdat je baby veel van de wereld ziet is het goed voor zijn algehele ontwikkeling. Het bevorderd onder andere ook de spraakontwikkeling van je baby. Maar een van de meest gewaardeerde voordelen is toch wel dat je je handen vrij hebt. Het helpt je fit en sterkt te blijven en nodigt ook uit voor een stevige wandeling.

Draagdoek voor peuters

Een draagdoek wordt meestal geassocieerd met baby’s, maar het kan ook zeer nuttig zijn voor peuters. De wereld kan een spannende plek zijn en daarom kan het erg fijn zijn voor een peuter om zich even terug te trekken door middel van de veiligheid van een draagdoek.

Meerdere outfits tijdens de draagfotoshoot

Naast het feit dat het dragen van je baby praktisch is, is het ook prachtig om te zien. De uitstraling van het patroon van je doek is onderdeel van je eigen kledingstijl en samen met je baby mag je dan ook echt gezien worden. Het is echt een ‘fashion item’ en onderdeel van je outfit. Je hebt misschien daarom ook verschillende doeken in de kast liggen en is het mogelijk om ook van outfit te wisselen tijdens de draagfotoshoot.

Draagdoekconsulent

Het is mogelijk om tijdens de draagmamafotoshoot een draagdoekconsulent erbij te hebben. Ik werk samen met Cynthia Groenveld-Breebaart van ikdraagjegraag.nl. Zij gaat er voor zorgen dat de draagdoek perfect zit tijdens de fotoshoot. Ook als je dus nog niet zo bekent bent met het dragen van je baby is het dus mogelijk om een draagfotoshoot te boeken. Aan deze extra service zitten kosten verbonden. Vraag me er naar tijdens ons contact.

Draagfotografie

Nogmaals, ook deze periode blijft geweldig samen met je baby en vind ik draagfotografie een prachtige manier om dit voor altijd te blijven herinneren.

Wil je meer weten over deze fotoshoot of wil je graag een draagfotoshoot boeken?
Neem contact op via mijn contactformulier.

Draagfotoshoot