Fall in love with moments

Draagfotoshoot

De periode wanneer je je baby in een draagdoek draagt is eigenlijk net zo waardevol als je zwangerschap zelf. Tijdens je zwangerschap heb je je baby 9 maanden mogen dragen en dan bouw je al een band op met elkaar. Wat is het dan geweldig om na je zwangerschap deze band nog sterker te maken en je kindje dicht bij je te hebben. Ik leg deze periode graag voor je vast door middel van een draagfotoshoot. De tedere momenten die je hebt met je baby tijdens je dagelijkse bezigheden worden voor altijd vastgelegd. We maken bijvoorbeeld een wandeling in de stad of blijven lekker thuis, net waar jij je prettig voelt. Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden.

Bekijk mijn portfolio

Een superfijne draagfotoshoot gehad met Charlene. Ze nam volop de tijd voor ons en we voelden ons echt op ons gemak. Na de shoot kwam ze, onder het genot van een bakkie thee, alle foto's laten zien via een hele mooie slideshow. Het resultaat? Een onwijs mooie herinnering aan een fijne draagtijd.

Erin Ameling

Charlene van der Gracht

Dit ben ik

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van alles wat met baby’s te maken heeft. Van zwangerschappen, newborn baby’s en het dragen van je kindje in een draagdoek. Die prille periode voor altijd vastleggen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Hoe zorgen we er voor dat de doek lekker en mooi zit?

Het is mogelijk om tijdens de draagfotoshoot een draagdoekconsulente erbij te boeken. Ik werk samen met Cynthia Groenveld-Breebaart van ikdraagjegraag.nl. Zij gaat er voor zorgen dat de draagdoek perfect zit tijdens de fotoshoot. Ook als je dus nog niet zo bekent bent met het dragen van je baby is het dus mogelijk om een draagfotoshoot te boeken. Zo kunnen wij ons helemaal richten op het fotograferen. Aan deze extra service zitten kosten verbonden. Vraag me er naar tijdens ons contact.

Contactformulier