Draagfotoshoot | Haarlem | Oproep draagmama

Ik had nooit kunnen bedenken dat één Facebookactie zoveel teweeg zou kunnen brengen. Ik bood een draagfotoshoot aan samen met een zeer ervaren draagconsulente …

Ik ben me gaan richten op het aanbieden van draagfotoshoots nadat ik Cynthia van ikdraagjegraag.nl heb ontmoet op ‘Buik, Baby & Bengels Beurs’ in restaurant Jules in Heerhugowaard. We stonden naast elkaar op de beurs en tijdens ons gesprek werd het idee geboren om met elkaar te gaan samenwerken. We besloten om een Facebookactie in het leven te roepen en te kijken hoeveel vraag er eigenlijk is op het gebied van draagfotoshoots. En dat is er! We hebben heel veel reacties gehad met de liefste foto’s van allemaal dragende mama’s en papa’s. Uiteindelijk is er een gelukkige mama uitgekozen en zijn we met z’n allen op pad geweest.

 

Draagfotoshoot in Urban stijl

Simone woont in Haarlem en daarom leek het me tof om een draagshoot in de stad te plannen. Gewoon tussen heel winkelend Haarlem eigenlijk. Zo ontstond er een fijne urban-achtige stijl met veel spontane momenten. De kleine straatjes geven een knus gevoel en lieve Yfke vond het maar al te leuk om heerlijk om zich heen te kijken. Samen aan de bloemen ruiken en zonder haast lekker struinen langs de winkels en kraampjes. Even een korte pauze bij de bakker en natuurlijk konden we de stroopwafels niet weerstaan.

 

Toch nog even slapen bij mama

Een paar keer besloten we om te wisselen van doek en eenmaal op de grond zette ze het op een lopen en kon ik achter haar aan haha. Kleine boef! Maar aan het einde van de draagfotoshoot kon ze haar ogen toch echt niet meer open houden en kon ik haar ook nog even slapend met mama vastleggen bij de grachten in Haarlem. Op deze foto’s draagt Simone een prachtige doek van Yaro Slings. Wat is dit toch een inspirerende stad. Heeft echt een speciaal plekje gekregen en ik ga hier zeker vaker terugkomen om te fotograferen.

 

Wil je ook mooie draagfoto’s met je kindje?

Het maakt niet uit waar je wilt fotograferen. Het kan bij je thuis, in het bos of op een andere bijzondere locatie. Een plek waar jij graag komt en je op je gemak voelt.

De meeste draagfotoshoots heb ik samen gedaan met draagconsulent Cynthia. Zij zorgt er tijdens de shoot voor dat de doek perfect zit. Dit werkt voor ons beide erg fijn en op deze manier kunnen we ons meer richten op het fotograferen. Echt een aanrader dus!

Lijkt het je leuk om elkaar te ontmoeten voor een draagshoot of wil je meer informatie over hoe alles in zijn werk gaat? Stuur me een berichtje via het contactformulier.

En uiteraard vind je hieronder mijn favoriete foto’s van de draagfotoshoot met Simone en Yfke.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik vind het heel leuk om te horen wat je van deze serie vind.
Hieronder kan je een reactie achterlaten. Alvast bedankt!

Wil je meer weten over een draagfotoshoot?
Neem contact met me op en ik vertel je hierover graag meer.

Reacties