HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Day in the Life reportage | vakantie Callantsoog

Tijdens je vakantie ben je even weg van alle dingen die nog moeten. Het zijn momenten die je met alle aandacht aan je gezin kan geven. Dit keer fotografeerde ik een Day in the Life reportage bij Esther en Maurice en hun twee dochters. Zij hadden en vakantie geboekt in Callantsoog en wilde een dag uit deze vakantie vastgelegd hebben.

 

Een fotograaf op vakantie

Waarom eigenlijk niet? Je bent beide ontspannen, geen verdere verplichtingen en een prachtige omgeving. Een mooie herinnering aan een kostbare week met je gezin. Ze verbleven op camping Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog. Van trekkershutjes tot tipitenten zag ik voorbijkomen maar ik trof ze aan in een heerlijk vakantiehuisje wat onderdeel was van een luxe woonboerderij. Na een potje voetbal bij het huisje zijn we even verder op de camping gaan kijken. Houthakken, met de waterbaan spelen, klimmen en klauteren. Allemaal activiteiten waar ik uit verschillende perspectieven kan werken. En natuurlijk doen papa en mama gezellig mee!

Foto’s maken op het strand
Na het chillen op de bank zijn de dames even omgekleed en gaan we op pad naar het strand. Callantsoog heeft een prachtig strand waar we een mooie wandeling gemaakt hebben. En het was echt een serieuze zee. Niet even rustig langs het kabbelende water lopen maar we werden getrakteerd op een flinke brandig. De meiden waren zich eigenlijk geen seconde bewust van mijn aanwezigheid. De drankjes werden besteld en na een rustig bezoekje aan het terras zijn we weer teruggegaan naar het vakantiehuisje.

Een Day in the Life reportage kan overal
Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je me uitnodigt. Ik zorg ervoor dat alle momenten van jouw gezin vastgelegd worden. Het kan thuis, een verjaardag of een ander familiefeest zijn. En zoals bij dit gezin tijdens de vakantie. Allemaal op een documentaire wijze. Het gaat erom dat er niets geposeerd of geregisseerd is. Laat het vastleggen zoals het is. Dat is wat ik het liefste doe. Hieronder zie een selectie van mijn favoriete momenten van de Day in the Life reportage van Esther en Maurice.

Benieuwd naar meer?
In mijn Day in the Life PORTFOLIO vind je meer van mijn favoriete beelden.

 

vakantie Callantsoog
Duynpark het Zwanenwater
Day in the Life reportage
Day in the Life fotoshoot
Familieshoot
familiereportage
Duynpark het Zwanenwater
Gezinsfotoshoot
Vakantie aan zee
Fotoshoot op het strand
Fotoshoot zee
Day in the Life reportage
het Zwanenwater
Duynpark
Fotograaf op vakantie
Fotograaf op vakantie
Relaxen op Callantsoog

EEN HERINNERING VOOR ALTIJD

Wil jij ook graag een newborn sessie boeken of wil je meer informatie over mijn werkwijze? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik bel je terug.