Day in the life – gezinsfotografie

A day in life fotosessie

Jij hebt ook vast –net als ik- van die momenten dat je denkt: ‘Is er al weer een week voorbij?‘ Vooral met een gezin gaan de dagen ontzettend snel.

Maar déze periode is ook erg waardevol in jullie leven. Zoals je nu geniet van de dagelijkse gezinsmomenten wil je die ook over 30 jaar weer opnieuw kunnen herbeleven. Samen de ontbijttafel dekken, dat de kinderen hun tanden poetsen en hoe je ondanks alle drukte toch de tijd maakt voor die snelle knuffel tussendoor.

Ik vind het geweldig om te zien dat ik tijdens het fotograferen van een ‘Day in the life sessie’ onzichtbaar lijk voor het gezin. Het is een dag waarbij ik niets kan plannen en ben ik constant aan het observeren en speel in op de situatie. Daarom kom ik ook in makkelijke kleding waar ik me prettig in voel en die tegen een stootje kunnen. Zo kan ik de beste foto’s maken van jullie gezin. Ik zie alles van een heel ander perspectief en zonder dat jullie er erg in hebben gaat er veel langs jullie heen. Ik zie het en leg het vast.

Kortom, een compleet verhaal die laat zien hoeveel liefde jullie geven maar vooral ook krijgen. Echt zoals jullie gezin op dat moment is.

Door middel van een digitaal handgemaakt album laat ik jullie terugkijken naar deze periode in jullie leven.

Gezinsfotografie

Naast een gewone dag uit jullie leven kan ik ook een verjaardag, familiefeest, of een ander bijzonder familie moment voor jullie vastleggen. Samen een dag op pad met het hele gezin, lekker wandelen in het bos of zelfs tijdens jullie vakantie kan ik fotograferen. Alles op een journalistieke manier.

Bekijk mijn portfolio

'Wij hebben voor een Day in the life fotoshoot gekozen omdat dat het meeste zou laten zien hoe we echt zijn als gezin. Charlene kwam in de ochtend bij ons en eerst moest onze dochter even wennen maar al snel had ze niet eens meer door dat Charlene er was en begon het boeven ook weer gewoon. Wat juist zo leuk is om vast te leggen. We zijn ontzettend blij met de resultaten en heel bijzonder.'

Carolien en Richard

Charlene van der Gracht

Dit ben ik

Een echte familie fotograaf met liefde voor het fotograferen van oprechte emotie. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Beschikbaarheid of andere vragen?

Lijkt het je leuk dat ik jouw gezin kom fotograferen? Ik ben benieuwd naar jullie ideeën, wanneer je me een berichtje stuurt bel ik je zo snel mogelijk terug. Of wil meer informatie over mijn familiefotografie? Je kunt me altijd bellen of mailen met je vraag.

Contactformulier