Day in the Life fotoshoot | vakantie Callantsoog | Esther en Maurice

Tijdens je vakantie ben je even weg van alle dingen die nog moeten. Het zijn momenten die je met alle aandacht aan je gezin kan geven. Dit keer fotografeerde ik een Day in the Life fotoshoot bij Esther en Maurice en hun twee dochters. Zij hadden en vakantie geboekt in Callantsoog en wilde een dag uit deze vakantie vastgelegd hebben…

Een fotograaf op vakantie

Waarom eigenlijk niet? Je bent beide ontspannen, geen verdere verplichtingen en een prachtige omgeving. Een mooie herinnering aan een kostbare week met je gezin. Ze verbleven op camping Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog. Van trekkershutjes tot tipitenten zag ik voorbijkomen maar ik trof ze aan in een heerlijk vakantiehuisje wat onderdeel was van een luxe woonboerderij. Na een potje voetbal bij het huisje zijn we even verder op de camping gaan kijken. Houthakken, met de waterbaan spelen, klimmen en klauteren. Allemaal activiteiten waar ik uit verschillende perspectieven kan werken. En natuurlijk doen papa en mama gezellig mee!

 

Foto’s maken op het strand

Na het chillen op de bank zijn de dames even omgekleed en gaan we op pad naar het strand. Callantsoog heeft een prachtig strand waar we een mooie wandeling gemaakt hebben. En het was echt een serieuze zee. Niet even rustig langs het kabbelende water lopen maar we werden getrakteerd op een flinke brandig. De meiden waren zich eigenlijk geen seconde bewust van mijn aanwezigheid. De drankjes werden besteld en na een rustig bezoekje aan het terras zijn we weer teruggegaan naar het vakantiehuisje.

 

Een Day in the Life fotoshoot kan overal

Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je me uitnodigt. Ik zorg ervoor dat alle momenten van jouw gezin vastgelegd worden. Het kan thuis, een verjaardag of een ander familiefeest zijn. En zoals bij dit gezin tijdens de vakantie. Allemaal op een documentaire wijze. Het gaat erom dat er niets geposeerd of geregisseerd is. Laat het vastleggen zoals het is. Dat is wat ik het liefste doe.

Hieronder zie een selectie van mijn favoriete momenten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je ook graag een Day in the Life fotoshoot met jouw gezin?

Neem contact met me op en ik bespreek graag alle mogelijkheden met je door.

Bewaren

Reacties