Day in the life fotoshoot | Alkmaar | Teun en Rebecca

A day in the life met Teun en Rebecca. Een fotograaf voor mijn lens! Teun heeft mijn gezin gefotografeerd en dat was echt heel leuk om te ervaren. Nu was hij en zijn gezin aan de beurt…

Blijven ook de dagelijkse momenten je bij?

Als je over 30 jaar terug denkt aan alle mooie momenten in je leven. Feestjes, verjaardagen, de geboorte van je kind. Dan kan je je dat echt wel herinneren. En natuurlijk worden daar foto’s van gemaakt. Maar zullen je ook alle dagelijkse, gewone momenten met je kinderen je bij blijven? Gewoon een dag uit je leven. Met een Day in the Life fotoshoot kan ik dat voor je vastleggen. Samen koken, samen eten, een uitstapje naar de speeltuin. En vergeet dan juist ook niet al die momentjes die er tussen nog gebeuren. Eigenlijk zonder dat je er zelf erg in hebt. Spelen in de zandbak, het zand weer uit je sokken, papa die even moet grasmaaien, dat lieve knuffelmomentje op de bank. Het zijn juist die dingen die je je later ook wilt blijven herinneren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Hoe geweldig is het om over 30 jaar terug te kijken en te zien hoe het vroeger thuis was. Nu lijkt alles normaal maar ga zelf maar eens 20 jaar terug in de tijd.

 

Echte familie fotografie zonder te poseren

Voor Teun en Rebecca en hun mooie dochtertje heb ik ook deze herinneringen vastgelegd. De gezellig middag in Alkmaar begon voor mij toen hun kleine meisje wakker werd uit haar middagslaapje. Eerst alles even goed bekijken wie die mevrouw nu precies is maar eenmaal in de zandbak was het ijs gebroken en werd ik niet meer opgemerkt. Dan kan eigenlijk het echte ongeposeerde fotograferen beginnen. Als de fotograaf niet meer in beeld is.

 

Ik leg tijdens een Day in the Life fotoshoot precies vast hoe kinderen hun dag beleven

Er kan uiteraard van alles gebeuren. Je kan je hoofd stoten in de speeltuin, je kan er elke keer stiekem vandoor gaan en een duik nemen in de zandbak. Net voor het eten natuurlijk. Heel verbaast kijken als je vader het gras staat te maaien. Dat doet ie anders nooit… Maar het leukste was toch echt wel het pannenkoeken eten. Wat een genot straalt er dan van af. Maar dan is er ook reden om ongeduldig te zijn. Alle emoties zijn aan bod gekomen en dat is ook helemaal hoe kinderen de dag beleven, vol emotie. Dit was dus echt weer genieten voor mij als fotograaf. Een dag vastleggen van een prachtig liefdevol gezin.

Hieronder een selectie van mijn favoriete momenten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ben je nieuwsgierig geworden of een Day in the Life fotoshoot ook iets voor jouw gezin is?

Neem contact met me op en ik bespreek graag alle mogelijkheden met je door.

Bewaren

Reacties