Trouwalbums

Ik lever standaard bij elke bruidsreportage een handgemaakt digitaal trouwalbum. Een album neem je samen weer eens door of pak je er snel even bij wanneer je met een vriendin samen op de bank terugdenkt aan een bepaalt moment. Jullie stellen eerst zelf een kleine selectie aan foto’s samen en dat is de basis voor mij om een mooi verhaal te vertellen. Mijn ontwerpen zijn modern en stijlvol. De foto’s spreken voorzich en laten jullie jullie huwelijksdag weer herbeleven. Wanneer het ontwerp klaar is kijken we er samen naar en zorgen we voor een prachtig eindresultaat.

Mijn digitale albums worden met grote zorg vervaardigd en hebben de mogelijkheid om jullie namen in te drukken. De foto’s worden gedrukt op Fuji fotopapier en liggen door het lay-flat systeem helemaal vlak. Dat houdt in dat de pagina’s van links naar rechts mooi open blijven liggen en er geen storende naad tussen de pagina’s aanwezig is. Doordat de trouwalbums met de hand worden gemaakt zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik heb veel keuzes in kleuren en materialen. De bewaarbox is de ideale manier om jullie album in te bewaren. Jullie ontvangen hem in hetzelfde materiaal als jullie album.

Ouderalbums
Het is mogelijk om een kleine versie van het trouwalbum cadeau te doen aan jullie ouders. Ook voor hun is het een bijzondere dag geweest waar ze graag aan terugdenken. Hij wordt geleverd in hetzelfde materiaal als jullie album. Dit mini-album is ook een manier om bijvoorbeeld jullie getuigen te bedanken voor hun aanwezigheid. Een prachtig geschenk waar ze nog vaak in terug zullen kijken.

Trouwalbum

Ons album is echt prachtig geworden.
Een waardevolle herinnering aan onze trouwdag.