Newbornshoot

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Wanneer jullie baby geboren is gaat er een wereld voor jullie open. En de periode dat jullie kindje zo klein is is maar kort. Daarom juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newbornshoot. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden.

Bekijk mijn portfolio geposeerde newbornshoot
Bekijk mijn portfolio lifestyle newbornshoot

'Tijdens het bekijken van de foto's kon ik mijn tranen niet bedwingen. Wat staat ons meisje er prachtig op. Het is bijna niet te geloven dat ze zo klein was. Charlene was bij ons thuis en heeft met veel geduld en liefde onze dochter gefotografeerd. Een tijd om nooit mee te vergeten.'

Sophie

Dit ben ik

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van newborn baby’s. Die prille periode voor altijd vastleggen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Beschikbaarheid of andere vragen?

Ik kan maar een aantal newbornshoots per maand vastleggen en ben om die reden snel volgeboekt. Mijn advies is daarom ook om tijdens je zwangerschap contact op te nemen. Dan reserveer ik een plek in de periode van de uitgerekende datum.

Contactformulier

Heb je al nagedacht over een zwangerschapsshoot?

De mooie momenten die jullie hebben tijdens de zwangerschap, jullie liefde voor elkaar, maar vooral het eerste contact die je kan maken met je baby zijn speciaal. Een prachtige tijd om vast te leggen met een zwangerschapsshoot. We kunnen deze shoot buiten in de natuur of gewoon bij je thuis plannen. Waar jij je prettig bij voelt. De mooiste periode om een zwangerschapsshoot te boeken is rond de 32ste en 36ste week van je zwangerschap. Dan is je buik op zijn mooist en heb je zelf ook alle energie om er op uit te gaan. Neem wel zo snel mogelijk contact op tijdens je zwangerschap om een plekje te reserveren. Het kan zo maar zijn dat ik volgeboekt ben in die periode.

Portfolio zwangerschapsfotografie