Newbornfotografie & Zwangerschapsfotografie

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Daarom is zwangerschaps- en newbornfotografie voor mij als fotograaf geweldig om te doen. De mooie momenten die jullie hebben tijdens de zwangerschap, jullie liefde voor elkaar, maar vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. Een prachtige tijd om vast te leggen met een fotosessie. Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.

Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden.

Bekijk mijn portfolio

'Tijdens het bekijken van de foto's kon ik mijn tranen niet bedwingen. Wat staat ons meisje er prachtig op. Het is bijna niet te geloven dat ze zo klein was. Charlene was bij ons thuis en heeft met veel geduld en liefde onze dochter gefotografeerd. Een tijd om nooit mee te vergeten.'

Sophie

Dit ben ik

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van newborn baby’s. Die prille periode voor altijd vastleggen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

Beschikbaarheid of andere vragen?

Ik kan maar een aantal newbornshoots per maand vastleggen en ben om die reden snel volgeboekt. Mijn advies is daarom ook om tijdens je zwangerschap contact op te nemen. Dan reserveer ik een plek in de periode van de uitgerekende datum.

Contactformulier