Fall in love with moments

Bruidsfotografie

Jullie trouwdag is een van de meest bijzondere momenten die jullie samen beleven. Hoe mooi is het dan om deze dag vast te laten leggen in een prachtig album. Jullie liefde voor elkaar, de chemie tussen de gasten, hoe de kinderen met elkaar omgaan en die ene kenmerkende blik. Een complete bruidsreportage zodat als jullie jaren later het trouwalbum openslaan en de trouwfoto’s opnieuw bekijken, alle momenten herbeleven zoals het ook écht was.

Bekijk mijn portfolio

Onze foto's zijn onbeschrijfelijk mooi. Onze trouwdag beleven we elke keer opnieuw als we ons trouwalbum inzien.

Bruidsfotografie

De voorbereiding

Nog ver voor de grote dag hebben we al contact over hoe jullie dag er ongeveer uit gaat zien of bijvoorbeeld het ontwerp van jullie trouwkaart. Als bruidsfotograaf vind ik het prettig om te weten wat er precies gaat gebeuren op jullie trouwdag zodat ik rekening kan houden met de belangrijkste momenten op de dag zelf. Ook kunnen we jullie persoonlijke wensen over jullie stijl bespreken. Onze afspraak kan bij jullie thuis plaatsvinden of bij mij in de studio in Opmeer (Noord-Holland).

Tijdens de bruiloft

Tijdens de reportage probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Dit levert de meest spontane foto’s op. Natuurlijk kunnen jullie op zo’n mooie dag waar zo veel gebeurt niet alle momenten meemaken. Daarom hou ik ervan om ook juist de momenten die jullie ontgaan zijn, vast te leggen. Op die manier kunnen jullie na jullie trouwdag ook van deze gebeurtenissen genieten.

Charlene van der Gracht

Dit ben ik

Ik ben een echte mensenfotograaf en daarbij heb ik een liefde voor het fotograferen van bruiloften. De grappige, spontane en waardevolle momenten voor altijd vastleggen. Mama van Cas en Mees en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik geniet van buiten zijn. Lange wandelingen maken en een heerlijke middag varen met onze boot. Ik hou van een grote kop thee, chocola en het terugkomend kwartaaltje met mijn vriendinnen.

Over mij

De mooiste trouwfoto’s in een persoonlijk album

Na de dag waarop jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, zal ik de mooiste foto’s selecteren. Na dat jullie alle foto’s hebben bekeken geven jullie de top 50 door. Samen met mijn aanvulling zal ik ze samenvoegen in een trouwalbum naar jullie wensen. Bovendien krijgen jullie alle trouwfoto’s op een usb-stick. De hoeveelheid foto’s hangt af van het pakket dat jullie gekozen hebben. Lees hier meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Willen jullie mijn beschikbaarheid checken? Stuur me even een bericht!

Contactformulier